2777
2789

۳ سال و نیمه ازدواج کردم سال اول اونقدر مشکل داشتیم که تا پای طلاق رفتیم و برگشتیم 

اینو انکار نمی کنم که همدیگه رو دوس داریم و همین دوس داشتن هم باعث شد دوباره برگردیم به هم

بعد از برگشتن من به زندگی شرایط زندگی تا حدودی تغییرات اساسی کرد و اوضاع کمی بهتر شد

در حقیقت شرایط فقط قابل تحمل شد نسبت به سالهای اول که غیرقابل تحمل بود!

از نظر شوهرم رابطمون خوبه و مشکلی نداریم ولی از نظر من نه رابطمون اونقدرا هم خوب نیست!

از طرفی الان یکساله که شوهرم بچه میخواد و تا الان هم به بهونه های مختلف من عقب انداختم

ولی الان دیگه قضیه جدی شده و شوهرم داره لجبازی میکنه و از من میخواد پیش گیری نکنم!

من خودم عاشق بچه م ولی دارم دیوونه میشم 

اومدن بچه توی یه رابطه ای که هنوز مشکل داره برام مبهمه

از یه طرف داره سنمون میره بالا من ۳۰ سالمه شوهرم ۳۵ سال و هر دو عاشق بچه و از طرف دیگه یه رابطه که هنوز به نظر من مشکلاتی داره!

چقد سخته برام

چقد دوس دارم این ماه بیبی چک مثبت ببینم و چقد نگران آینده هستم !

خدایا چقد دوراهی سختیه! و دارم داغون میشم

چقدر بد بینی به ماجرا ...

☹☹دیگ‌شوهر کردی رفت کاریم نمیشه کرد ک ببینی میتونی زندگی کنی یانه 

یا اخلاقاتون بهم میاد یا نه 

بچتو بیار تا این حس بین خودت و همسرت بهتراز اینی ک هست بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینو بدون هیچ رابطه ای بدون مشکل و ایده ال نیست و اینکه همو دوست دارین و عشقتون باعث شده جدا نشین خیلی باارزشه سعی کن مشکلاتتو حل کنی نه اینکه بخاطر وجودشون خودت و همسرتو اذیت کنی زندگی اونقدر طولانی نیست که بخوای همه چیزو به اینده موکول کنی

ژ ژ آ🕊
مشکلاتی که داری توی ارتباطت با همسرت چی هست؟

شغل درست و حسابی نداره

کارش یه جوریه که به سختی بهش پول میدن! همیشه ی خدا هم میگه ندارم! بهش میگم تو که نداری چطور بچه میخوای

میگه اول که روزی بچه تو پیشونیشه شاید دیدی به برکت حضور این بچه زندگیمون سر و سامان گرفت!

از یه طرف هنوز با هم صمیمی نیستیم! گاهی حس می کنم اصلا خیر منو نمیخواد دلش برا خانوادش میسوزه اما برا من نه

عزیزم اینو بدون هیچ رابطه ای بدون مشکل و ایده ال نیست و اینکه همو دوست دارین و عشقتون باعث شده جدا ن ...

اگر بدونی با وجود تمام اختلافات و مشکلاتی که داریم چقدر هردو مشتاقیم بچه داشته باشیم

اگر بدونی با وجود تمام اختلافات و مشکلاتی که داریم چقدر هردو مشتاقیم بچه داشته باشیم

من نمیدون مشکلاتتون چیه ولی اینو میدون هیچ مشکلی بدون راه حل نیست خودتونو از داشتم بچه و حس قشنگش محروم نکنید حتما به یا مشاور سر بزن تا بتوته کمکت کنه❤

ژ ژ آ🕊