2777
2789
عنوان

چقدر احتمال داره باردار باشم؟؟

147 بازدید | 9 پست

من تقریبا یک ونیم ساله اقدامم خیلی نا منظمه پریودام هر دارویی هم دادن خوب نشدم که هیچ بدترم شدم ولی هیچ مشکلیم ندارم این ماه عرق رازیانه خوردم هر روز یک استکان به نظرتون امکان داره باردار شده باشم ؟؟چندماهه هم قبل پریودی یا بعدش لکه بینی دارم ۱۰ روز الانم لک بینیم تموم شده و هنوز پریود نشدم اخه این چه جور پریودیه خستم کرده😭😭😭😭

عرق رازیانه خیلی تاثیر داره من دوتا بچه هامو مثل شما بودن با دارو ودرمان باردار شدم.بعد دومی میرفتم باشگاه واسه لاغری رازیانه میخوردم در اوج ناباوری باردارشدم سر یه سال.بعدا فهمیدم کار رازیانه بوده

😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرق رازیانه خیلی تاثیر داره من دوتا بچه هامو مثل شما بودن با دارو ودرمان باردار شدم.بعد دومی میرفتم ...

کار خدا بوده البته. خودش حفظ کنه بچه هاتو عزیزم 😘😘😘😘

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
کار خدا بوده البته. خودش حفظ کنه بچه هاتو عزیزم 😘😘😘😘

ممنون عزیزم.دراینکه کارخدابوده که شکی نیست ولی منظورم اینه اون مشکلی که من داشتم واسه دوتا بارداری اولم رو رازیانه درمان کرد

😎😎😎
ممنون عزیزم.دراینکه کارخدابوده که شکی نیست ولی منظورم اینه اون مشکلی که من داشتم واسه دوتا بارداری ا ...

شما چه مشکلی داشتین ؟و چجوری مصرف کردین رازیانه رو وچقدر و چند ماه خوردین؟؟

شما چه مشکلی داشتین ؟و چجوری مصرف کردین رازیانه رو وچقدر و چند ماه خوردین؟؟

من تنبلی تخمدان داشتم گاهی اوقات تا ۶ماهم پریود نمیشدم واسه هر دوتا بارداری اول ودومم کلومیفین ولتروزول خوردم تا باردارشدم.بعد دومی میرفتم باشگاه مربی گفت رازیانه برای لاغری خوبه من دونه شو گرفتم یه قاشق غذاخوری میریختم تو یه لیتر آب جوش میزاشتم میموند در طول روز گاهی اوقات به جای آب میخوردم۳ماهی بود مصرف میکردم که باردارشدم سومی رو.اینم بگم بعد از اون دیگه تنبلی تخمدانم هبچوقت برنگشت والان مثل ساعت دقیقا هر ۲۸روز یکبار پریود میشم.از اولین پریودم هیچوقت اینطوری نبودم

😎😎😎