2777
2789

نه بلاعزل هست وکالتت حتما 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدیدا و قدیما نداره اگر بلاعزل باشه میتونه عزل کنه بلاعزل تبلشه نمیشه  جو ندیم خواهشا

برای منم بلاعزل بود ولی میگفتن اگه زوج همون موقع بیاد تو دادگاه میتونه وکالت رو باطل کنه قانون جدیدشونه

برای منم بلاعزل بود ولی میگفتن اگه زوج همون موقع بیاد تو دادگاه میتونه وکالت رو باطل کنه قانون جدیدش ...

وای ببین ترسوندی منو.فکر کنم ادم کلا ازدواج نکنه بهتره

برای منم بلاعزل بود ولی میگفتن اگه زوج همون موقع بیاد تو دادگاه میتونه وکالت رو باطل کنه قانون جدیدش ...

نه حق اسقاط توکیلم تو متن وکالت برداشته بشه کاملا تمامخ

بعدشم وقتی طرف میره با وکالت طلاق بگیره وکیل میگیره همش 15 روز کار داره و اصلا اصلا مرد متوجه نمبشه کی طلاق گرفتی که بخواد پاشه بیاد دادکاه عزل کنه 

همچین چبزی نیست

درضمن جای عزل کردن وکالت طلاق وسط دادگاه نیست دفتر خونس

و دیگر هیچ...

نه حق اسقاط توکیلم تو متن وکالت برداشته بشه کاملا تمامخ بعدشم وقتی طرف میره با وکالت طلاق بگیره وکی ...

ببخشید قبل از عقد میشه اینارو جایی ثبت کرد؟اخه ممکنه عقد کنیم بعد طرف بگه نمیدم وکالت رو

ببخشید قبل از عقد میشه اینارو جایی ثبت کرد؟اخه ممکنه عقد کنیم بعد طرف بگه نمیدم وکالت رو

روز عقد باید تو سند ازدواج ثبت کرد لحظه عقد بگید بلاعزل باشه تو سند ازدواج خیلی نعتبره

و دیگر هیچ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز