2821
2789
نه حق اسقاط توکیلم تو متن وکالت برداشته بشه کاملا تمامخ بعدشم وقتی طرف میره با وکالت طلاق بگیره وکی ...

عزیزم اینا برای گذشته بود که ۱۵ روز رمان میبره ....من نتزه چند ماهه طلاق گرفتم وکالت بلاعزل هم داشتم الان اون دوره مشاوره اجباره باید بری که خودش زمان بره و اون وکالت بلاعزل هم تو دادگاه زوج میتونه خودش بیاد و وکیلو لغو کنه .من ابن راه ها رو تازه رفتم وکیل گرفتم

نه حق اسقاط توکیلم تو متن وکالت برداشته بشه کاملا تمامخ بعدشم وقتی طرف میره با وکالت طلاق بگیره وکی ...

خواهشا اطلاعلت ندارید یا اطلاعاتتون به روز نیس الکی انقدر با اطمینان نظر ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روز عقد باید تو سند ازدواج ثبت کرد لحظه عقد بگید بلاعزل باشه تو سند ازدواج خیلی نعتبره

اهان بعد یه سوال دیگه هم دارم ببخشید من هی سوال میپرسم.هر شرط دیگه ای که بخوام میتونم به عنوان شرط ضمن عقد از وکیل بخوام که قید کنه؟ مثلا اگر طرف خیانت کرد دست بزن داشت معتاد بود کل اموالشو به طرف مقابل بدن؟

عزیزم اینا برای گذشته بود که ۱۵ روز رمان میبره ....من نتزه چند ماهه طلاق گرفتم وکالت بلاعزل هم داشتم ...

کاربر @talllla دقیقا ماه گذشته 20 روزه طلاقشو گرفت مشاوره هم نرفت همش 20 روز کشید مشاوره رو وکیل دور میزنه شما وکیلت کاربلد نبوده

اصلا خبر دار نمیشه که بخواد بیاد دادگاه جای عزل کردن وکالت دادکاه نیست اکرم بشه وسط دفتر خونه باید زیر نظر همون سر دفتر عزل کنه 

شما وکیلت اصلا خوب نبوده الان همه 20 روزه با وکالت طلاف میگیرن هزار نفر تو دادگاه دیدم و شناختم

و دیگر هیچ...

خواهشا اطلاعلت ندارید یا اطلاعاتتون به روز نیس الکی انقدر با اطمینان نظر ندید

اتفاقا فوق العاده به روزم خودم الان تو دادگاهم وکیلم دارم هزار نفرم دیدم با وکالت جدا شدن

شما وکیلت خوب نبوده تقصیر ما جیه

و دیگر هیچ...

اتفاقا فوق العاده به روزم خودم الان تو دادگاهم وکیلم دارم هزار نفرم دیدم با وکالت جدا شدن شما وکیلت ...

وکیلم خوب نبوده مشاورم خوب نبوده قاضیمم خوب نبوده  متاسفانه هیچکس هیچکسو قبول نداره همه کار بلدن از نظر خودشون😂😂

اهان بعد یه سوال دیگه هم دارم ببخشید من هی سوال میپرسم.هر شرط دیگه ای که بخوام میتونم به عنوان شرط ض ...

😐حق تصنیف اموال هست که اموالی که بعد عقد به دست اومد نصف نصف تقسیم بشه 

ولی اینی که تو میگی نه نیست

حقوق دیگ6 مثل کار تحصیل مسکن حضانت خروج از کشورم هست 

و دیگر هیچ...

عزیزم من اونجا بودم  قاضی برگه مشاوره رو میخواد ازت برای طلاق

اصلا قرار نیست شما بری اوتجا وکیل فقط محضر خبرت میکنه

برگه رو میخوان درسته ولی وکیل دورش میرنه عدم سازشو میگیره یه چیز فرمالیتس حتی مواردی که تو توافقی زن و نرد باهم میرن میگن یه چیز فرمالیتس وکیل خودش گواهب رو میگیره نمونش همین کاربری که تگ کردم برات 20 روزه طلاق گرفت  نشست تو خونه محضرخبرش کردن

و دیگر هیچ...

😐حق تصنیف اموال هست که اموالی که بعد عقد به دست اومد نصف نصف تقسیم بشه  ولی اینی که تو میگی ن ...

تنصیف و اینارو میدونم ...میخوام ببینم هر چی بخوایم میشخ شرط کنیم؟

تنصیف و اینارو میدونم ...میخوام ببینم هر چی بخوایم میشخ شرط کنیم؟

😐هر چی که نه بری از خودت سرط در بیاری اگه کج نگام کرد بزنم از وسط نصفش کنم

باید چهارچوب قانون باشه

و دیگر هیچ...

میبخشید میخواستم ازتون بپرسم کسی که با حق طلاق برای طلاق اقدام میکنه از اقدامش و کلاسای مشاوره و بقیه هیچ اطلاعی به مرد داده نمیشه؟ الان شنیدم جلسات غربالگری قبل طلاق اجباریه..شما تجربه کسیرو دیدید؟ اطلاعی دارید؟ ینی کلا از اول تا اخر مرد هیچی متوجه نمیشه؟؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز