2777
2789
عنوان

بعد شیو

192 بازدید | 26 پست

بچه ها من بعد شیو کردن مدام ترشح دارم که البته بی رنک وبوست ولی تا یک هفته مدام ترشح شدید دارم انقدر از این حالت بدم اومده بعضی وقتها تا یکماه شیو نمیکنم چرا اینطوری میشه من ازدواج نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشح چ ربطی ب شیو کردن داره ،؟؟؟یه مااااه😐

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
ترشح چ ربطی ب شیو کردن داره ،؟؟؟یه مااااه😐

به خداوخسته شدم تا میاد موهام در بیاد تیز تیز میشه مدام ترشح پیدا میکنم انقدر که ش و ر ت م خیس میشه وقتی در میاد کمی موها راحت میشه

شاید زمان تخمک گذاریته ترشح داری بعد فک میکنی مربوط به شیوه!!!

اولین دفعس ک میبینم یکی میگه بخاطر شیو ترشح داره!!!اصلا ارتباطشون بهم چی میتونه باشه؟!

عجججججججججب!!!!!

شاید زمان تخمک گذاریته ترشح داری بعد فک میکنی مربوط به شیوه!!! اولین دفعس ک میبینم یکی میگه بخاطر ش ...

چه میدونم ولی هر دفعه بعد شیو یک هفته درگیرم وناراحتی میکشم به خدا خسته شدم شاید برم لیزر کنم راحت شم

خب شماترشحاتتون کلازیاده ووقتی مودارین متوجه نمیشین. حتمابرودکترشایدعفونت دارین

عفونت یک علایمی داره دیگه بد بویی ورنگ ...پنیری بودن ترشح عجیبه ترشح کاملا شفافه هیچ بویی هم نمیده واقعا عجیبه

نمیدونم گفتم شایدربط داره. شایدحساسیت ب ژیلت داره😂

من بدنم خیلی حساسه به بند انداختن حساسیت میده به وکس حساسیت میده به فلزات غیر طلا حساسیت میده کلا پوست مزخرفی دارم