2777
2789
عنوان

هر کی دندون عقل رو کشیده بیاد

154 بازدید | 22 پست

خانما من فزدا یا پس فردا میخوام برم دندون عقلمو بکشم... استرس دارم میگم نکنه حین کار درد داشته باشه😅🙄

اگه میشه هر کسی تجربه داره بیاد اینجا منو دلداری بده😇

دندونم نهفته نیست اما خیلی کاملم در نیومده فک پایین هست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ول کن من دو تا کشیدم اونم با جراحی و سه تا بخیه هن خورد و بنظرم اصلا درد نداشت

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم

من جراحی کردم

درد نداره ولی من از فشاری که میاره به دندونام میترسم

تا یه هفته هم درست نمیتونستم دهنمو باز کنم ولی درد اصلا نداشتم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

شرمنده من نمی تونم دلداری بدم چون برای منم فک پایین بود و کمی دراپمده بود ریشه داخل فک بود و خیلی درد داشت البته بیشتر فشار دست دندانپزشک خیلی درد داشت چون کمی از فک و باید می تراشید 

دخترم دنیام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز