2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
مگ میشه؟چ تضمینی آخه نخور عزیزم ارزش نداره...ی دکتری میگف اگ قرص لاغری خوب و بدون عوارض بود چرا ما د ...

وای راستم میگه ها من پنج روزه قرصه رو خوردم اصلا اشتهام رو نبست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کل روز هیچی نمیخورم اما کم نمیشه

نه که نشد 

باید جوری بگیری بدنت متابولیسم و داشته باشه

تازه دکتر من گفت هر ۶ماه یکبار خیلی برای قلب فشار و دیابت و اینجور چیزها خوبه که رژیم دی توکسید بگیریم یا دی توکسین 

اگه تو سعی کنی به جا کربوهیدراتی ک باعث چاقی میشه کربوهیدرات حبوبات و جایگزین کنی عالیه این و دکتر به من گفت 

دقیقا گفت نون و برنج و کامل قط میکنم واست و به جاش واسم کربوهیدرات و گذاشت که توی حبوبات مثلا من لوبیا چیتی عدس قرمز عدس سبز در هفته ۳بار مصرف میکنم 

مثل خوراک لوبیا چیتی با قارچ و گشنیز و گوجه و هویج به واسه شام دارم 

یه روز هم به جای نهار عدسی که توش هویج و بادمجون و سیر و....هست دارم 

یه بار هم خوراک عدس قرمز دارم که توش کل کلم رب گوجه سیر و فلفل دلمه هست و همشون هم اندازه ی یه کاسه ی بزرگ پر میخورم سیر هم هستم 

بعدشم از یه ور واسم دوبار تو هفته به علاوه‌ی نهار یا شام در کنارش سوپ جو گذاشته 

و میوه همه چی 

فقط ماست و بهم داده که هرشب کنارشام بخورم بدم میاد ولی خب میخورم چون گفت لاغر کننده 

بعدشم یه روز نهار بهم ۳تا تخم مرغ آب پز داده و ۲تا گوجه و خیار 

این جوریه که من در عرض دوهفته دارم کم میکنم ولی خب 😁سوپ ماکارونی خیلی دوس دارم میخوام برم این هفته پیشش که جوری راضیش کنم بشه بخورم درهفته ۲بار🤣

درضمن مرغ کبابی واسه نهار دارم 

گوشت کبابی و ماهی که من ماهی بدم میاد و به جاش گفت یتیمک میتونم استفاده کنم 

I'd walk straight through the bullet😏
واییی😥

رژیم ارتشی هست میتونی بگیری ولی من تو یوتیوب نگاه کردم اکثرا ۱۰پوند ک ۵کیلو کم کردن همه چی توش هست حتی بستن.واسه ارتشی های خودشون استفاده میکنن هم بدنشون قوی میمونه هم میتونن ورزش و کارهای رزمیشون و انجام بدن هم چربیشون آب میشه 

تو گوگل سرچ کنی هست 

من فعلا تحت نظر دکترم 

اما اکثرا ۲.۳کیلو و کم کردن ۱۰روز بیشتر نیست 

I'd walk straight through the bullet😏
نه که نشد  باید جوری بگیری بدنت متابولیسم و داشته باشه تازه دکتر من گفت هر ۶ماه یکبار خیلی بر ...

من شوهرم از لج پیتزا دسر میاره جلوم میخوره منم وسوسه میشم که بخورم بیشتر گشنه میشم بهش میگم میگه توخودت لاغری نمیزارم رژیم بگیری الان قرص رو بدون اینکه کسی بفهمه سفارش دادم😐😐😐هیشکی نمیدونه