2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

275 بازدید | 27 پست

سلام برای زردی نوزادم چیکارکنم 3 روز بستری بود الان بازم دماغش زرده.توروخدا اطلاعاتی دارید بگید بهم.پسرم از لحاظ وزنی ضعیفه میترسم چیزیش شه همش 6 زوزشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لیمو شیرین بخور ب پسرتم بدہ.....شیر خشت بخیسون خودت بخور پسرتم بدہ....عرق کاسنی خودت بخور.....کم لباس تنش کن.....گرمیجات نخور.....شربت خاکشیر و آب لیمو و شکر بخور

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
سلام عزیزم قطره بیلی ناستردادی بهش

اره الان بازم ادامه بدم؟؟؟ضرر نداشته باشه براش؟؟1دکار بردم داده دکتر بینارستان گفت نده بهش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
ببرش دکتر چون بچه های ضعیف کبدشون دیرتر زردی رو دفع میکنن

خب همین الان اومدیم خونه از بیمارستان.

پسر من زردیش خیلی طول کشید دکترش گفت ۴۸دساعت شیرتو قطع کن شیرخشک بده ولی بدوش بریز بدور که خشک نشه خنکی هم بخور تا میتونی بهش شیر بده هر چی بیشتر بخوره و دفع کنه زودتر بدنش پاک میشه

ای جانم جانم 

قربونش برم خیلی کوچیکه که😥😥😥

خاک شیر رو با نبات تو آب جوشیده ی سرد شده بریز و بعد خاک شیر رو نده ولی آبشو با قاشق یکم بده بخوره 

زياد نپوشونش 

تو گرما هم قرارش نده 

تند تند بهش شیر بده دسشویی کنه که زود ان شاء الله ان شاء الله برطرف بشه 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
ای جانم جانم  قربونش برم خیلی کوچیکه که😥😥😥 خاک شیر رو با نبات تو آب جوشیده ی سرد شده بریز ...

ممنون عزیزم.اره خیلیییی کوجیکه نگرانم این چند ردز سوراخ سوراخش کردن

بهش شیرخشک با قطره چکون بده سه وعده بدی میاد پایین بعدش شیر خودتو بده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اره الان بازم ادامه بدم؟؟؟ضرر نداشته باشه براش؟؟1دکار بردم داده دکتر بینارستان گفت نده بهش

ن بده بهش ازبین میبره خودت اب انارخیلی بخورهندوانه بخورمنم پسرم بستری بود امابااب اناروهندوانه برطرف شدبعدشم اون یکم زردی تاچندوقت هس خودش گرمیجان وزردچوبه وکاچی باکره نخور

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز