2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

نور فلورسنت یا همون مهتابی نزدیکش باشه مستقیم روش بتابه    رو چشماشو بگیر با پارچه نرم از عطاری ترنجبین بگیر و تمیزکن بخیسون آبشو تو شیشه یا با سرنگ بده بخوره.    ضرر هم نداره  

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بره پایین دیگه بالا نمیره...تند تند بهش شیر بده خودت هم خنکی بخور...ممکنه حساسیت به شیر مادر باشه که این نوع زردی خطری نداره..ولی اگه خیلی نگرانی سه روز شیر خودت رو قطع کن شیر خشک بده

عزیزم خیلی درکت میکنم پسرمنم زردیش بالا بود خیلی اذیت شدم .

ما حجامت پشت گوش کردیم و جوابم داد

قطره بیلی ناستر

ترانگبین و شیرخشت وشکرسرخ هم واقعا تاثیرداره

بدنشو با شیر گاو بشور بزار گرم بشه بعد بشود

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟
ممنون عزیزم.اره خیلیییی کوجیکه نگرانم این چند ردز سوراخ سوراخش کردن

منم دو هفته پیش  شرایط شما رو داشتم 

بچم خیلی عذاب کشید و گ خودمم که فقط خدا میدونه از گریه و بی تابی شیرم قط شد

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
منم دو هفته پیش  شرایط شما رو داشتم  بچم خیلی عذاب کشید و گ خودمم که فقط خدا میدونه از گر ...

الهی چقدر بد.منم حال و روز خوبی ندارم بخدا

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
الهی چقدر بد.منم حال و روز خوبی ندارم بخدا

خدا کمکت کنه 

ان شاء الله عشق کوچولوت زود زود خوب میشه 

خودتم نباز 

من خودمو باختم شیرم خشک شد و. روحا هم تعریفی ندارم ولی بایذ مادرهای شادی باشیم که انرژی خوبی به بچه هامون بدیم ❤️

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸
من اول ماه نه ام چیکار کنم بچم زردی نگیره گروه خونی خودم و شوهرم هر دوo+

از الان شروع کن عرق کاسنی بخور هرررررروز

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من اول ماه نه ام چیکار کنم بچم زردی نگیره گروه خونی خودم و شوهرم هر دوo+

من ماه آخر بارداري هر روز انار يا ليمو شيرين يا هر دو رو ميخوردم 

مثلا صبحا بعد صبحونه انار 

عصرا ليمو شيرين 

هفته اولي هم كه به دنيا اومد همزمان با شير خودم 

شيرخشك سوپراميل هم دادم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️