نور فلورسنت یا همون مهتابی نزدیکش باشه مستقیم روش بتابه رو چشماشو بگیر با پارچه نرم از عطاری ترنجبین بگیر و تمیزکن بخیسون آبشو تو شیشه یا با سرنگ بده بخوره. ضرر هم نداره
مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ببین بره پایین دیگه بالا نمیره...تند تند بهش شیر بده خودت هم خنکی بخور...ممکنه حساسیت به شیر مادر باشه که این نوع زردی خطری نداره..ولی اگه خیلی نگرانی سه روز شیر خودت رو قطع کن شیر خشک بده
ممنون عزیزم.اره خیلیییی کوجیکه نگرانم این چند ردز سوراخ سوراخش کردن
منم دو هفته پیش شرایط شما رو داشتم
بچم خیلی عذاب کشید و گ خودمم که فقط خدا میدونه از گریه و بی تابی شیرم قط شد
خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏. پسرم "علی" تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو، آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚♂️🧚♂️😉😉🌸🌸
من خودمو باختم شیرم خشک شد و. روحا هم تعریفی ندارم ولی بایذ مادرهای شادی باشیم که انرژی خوبی به بچه هامون بدیم ❤️
خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏. پسرم "علی" تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو، آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚♂️🧚♂️😉😉🌸🌸