2777
2789

نه من همیشه هستم عادیه

بیشتر از 3 روز یا 4 روز باشه باید بررسی ‌شه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته عادیه؟

اگر از اول اینطور بودی که مشکلی نیست و عادیه

ولی اگر چند ماه اینطوری شدی باید بررسی بشه

یکی از علائم تنبلی تخمدانه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
مطمئنی عادیه؟! چون منم همیجورم اینترنت خیلی دلیلا نوشته بود

اینترنت رو بریز دور 

منم تا یک سال پیش اینطوری نبودم، الان یک ساله ک 3 روز قبل خونریزی قرمز، لکه قهوه ای دارم، هم دکتر عمومی و هم دکتر زنانم گفت عادیه و اگر بیشتر از 3 4 روز شد باید بیای ببینیم چیه،، درغیراین صورت نرماله... خون های کهنه ی ماه قبل هست ک از دیواره رحم کنده میشه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

کی گفته عادیه؟ اگر از اول اینطور بودی که مشکلی نیست و عادیه ولی اگر چند ماه اینطوری شدی باید بررسی ...

دکتر ب من گفت عادیه، هم دکتر عمومی هم زنان، حالا شما دوست دارید بیشتر بررسی کنید حتما پیگیری کنید، من درمورد خودم، آنچه میدونستم ارائه دادم

دکتر ب من گفت عادیه، هم دکتر عمومی هم زنان، حالا شما دوست دارید بیشتر بررسی کنید حتما پیگیری کنید، م ...

من هم پیگیری کردم و دکترم سونو انجام داد 

و طبق حرف ایشون میگم که زمینه ی تنبلی تخمدانه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من هم پیگیری کردم و دکترم سونو انجام داد  و طبق حرف ایشون میگم که زمینه ی تنبلی تخمدانه

خب من مشکلی نداشتم، خداروشکر

چیز خاصی نیست البته اگه عفونت نداشته باشی منم همینجورم و دربارش تحقیق کردم و حتی دکتر زنانم رفتم ای ...

دقیقا