🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
مطمئنی عادیه؟! چون منم همیجورم اینترنت خیلی دلیلا نوشته بود
اینترنت رو بریز دور
منم تا یک سال پیش اینطوری نبودم، الان یک ساله ک 3 روز قبل خونریزی قرمز، لکه قهوه ای دارم، هم دکتر عمومی و هم دکتر زنانم گفت عادیه و اگر بیشتر از 3 4 روز شد باید بیای ببینیم چیه،، درغیراین صورت نرماله... خون های کهنه ی ماه قبل هست ک از دیواره رحم کنده میشه
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
کی گفته عادیه؟ اگر از اول اینطور بودی که مشکلی نیست و عادیه ولی اگر چند ماه اینطوری شدی باید بررسی ...
دکتر ب من گفت عادیه، هم دکتر عمومی هم زنان، حالا شما دوست دارید بیشتر بررسی کنید حتما پیگیری کنید، من درمورد خودم، آنچه میدونستم ارائه دادم
دکتر ب من گفت عادیه، هم دکتر عمومی هم زنان، حالا شما دوست دارید بیشتر بررسی کنید حتما پیگیری کنید، م ...
من هم پیگیری کردم و دکترم سونو انجام داد
و طبق حرف ایشون میگم که زمینه ی تنبلی تخمدانه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من هم پیگیری کردم و دکترم سونو انجام داد و طبق حرف ایشون میگم که زمینه ی تنبلی تخمدانه
خب من مشکلی نداشتم، خداروشکر
چیز خاصی نیست البته اگه عفونت نداشته باشی منم همینجورم و دربارش تحقیق کردم و حتی دکتر زنانم رفتم ای ...
دقیقا