2777
2789
😂 لابد نیتتو همه می‌دونستن  من عقد بودم  برا پسر داییم که اومد خواستگاریم روز عقد ...

نیت این که بدم میاد از هر دوشون؟😂

متوجه نشدم گلم عقد بودی پسر داییتم خواستگارت بوده؟

کاش دلها در چهره ها بود.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیت این که بدم میاد از هر دوشون؟😂 متوجه نشدم گلم عقد بودی پسر داییتم خواستگارت بوده؟

نه قبل عقد پسر داییم اومدند خواستگاریم گفتم نه بعد من عقد کردم اونم چند وقت بعد عقد کرد تو عقدش لباس مشکی شیک پوشیدم بعد رفتن گفتن این عاشقش بوده و من هر چی میگفتم نه هیچکی باور نکرد 😐

هیچ
نه قبل عقد پسر داییم اومدند خواستگاریم گفتم نه بعد من عقد کردم اونم چند وقت بعد عقد کرد تو عقدش لباس ...

واااای مردم چقدر بیشعورن....حالا لابد منم که سرمه ای پوشدم چقدر حرف زدن....

واااای مردم چقدر بیشعورن....حالا لابد منم که سرمه ای پوشدم چقدر حرف زدن....

😂 نمیدونم پریشبا هم یه دختری اومده بود میگف چقدر فامیلم بی‌شعور لباس تیره پوشیده بودو نمیدونم چی شده بود یادم نی رفته بودند گفته بودن عاشق دوماد بوده😂

هیچ
😂 نمیدونم پریشبا هم یه دختری اومده بود میگف چقدر فامیلم بی‌شعور لباس تیره پوشیده بودو نمیدونم چی شد ...

من تا به حال همچین چیزی رو نمیدونستم و نشنیده بودم

وگرنه میرفتم لباس صورتی و قرمز و نارنجی میخریدم برا عروسیاشون😂😂

حالا شنیون رو چی اگه شنیونم کنی میگن دلش میخاسته جا عروس باشه؟😅😂

چون واسه هر دو شنیون داشتم اونم شنیون خفن😶

من تا به حال همچین چیزی رو نمیدونستم و نشنیده بودم وگرنه میرفتم لباس صورتی و قرمز و نارنجی میخریدم ...

😂😂 لابد رفتن گفتن میخواسته بگه من خوشگلتر از عروس بودم😂

البته روستا ما خیلی خاصه مادرم میگه آروم باشید توش وگرنه دست بکنی تو دماغت میرن میگن دست کرد تو چیونش

هیچ