2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی سرچ میکنی

دستتو میذاری رو عکس لینکشو کپی میکنی تو قسمت سرچ وارد میکنی یه صفحه باز میشه عکس اونجاس دوباره روش دستتو فشار بده بزن سرچ در گوگل 

اگه عکس نتی باشه میاد بالا

دستتو میذاری رو عکس لینکشو کپی میکنی تو قسمت سرچ وارد میکنی یه صفحه باز میشه عکس اونجاس دوباره روش د ...

مرسی عزیزم👍

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
آره دارم ولی متاسفانه از خودم نمیتونم با اینجور لباسا عکس بزارم برای همین اصلا از توی مدلش برداشتم

اها باوشع😐😏

راستی میشه بگی از کدوم مغازه یا پاساژ این مدلی رو که جزو مدلای لوکس پینترست بوده پیدا کردی؟😬😏

چرا پشت سرش حرف بزنن؟ من عقد عموم مشکی پوشیده بودم یه قسمتش هم سفید بود😳

😂 عقد عمو نه مثلا پسر عمو یهو میرن میگن طرف دختره خاطر خواه پسر عموش بوده الان سیاه پوشیده از این زرا زیاده

هیچ
😂 عقد عمو نه مثلا پسر عمو یهو میرن میگن طرف دختره خاطر خواه پسر عموش بوده الان سیاه پوشیده از این ز ...

وای خدای من....واسه عقد پسر عمه ام و عروسی پسر خاله ام سورمه ای پوشیده بودم😅😂😂

اونم حرف داره؟؟😥

حالا جالبه از این دو تا متنفر هم بودم و هستم از بس چندشن

کاش دلها در چهره ها بود.....
هر دو تا رنگشو اونوقت؟ پس چرا نظر میخای اگه دادی دوختن تموم شده؟😏 اگه میخای بدی بدوزن پس چجوری می ...

بخاطر اینکه بنده یه خواهر دارم دو سال بزرگتر از خودم باهم دادیم هر دوی این رنگا رو دوختن منتها انتخاب نکردیم کی کدوم رنگو بپوشه واسه همین پرسیدم عزیزم قانع شدی؟ 🤗

وای خدای من....واسه عقد پسر عمه ام و عروسی پسر خاله ام سورمه ای پوشیده بودم😅😂😂 اونم حرف داره؟؟😥 ...

😂 لابد نیتتو همه می‌دونستن 

من عقد بودم 

برا پسر داییم که اومد خواستگاریم روز عقدش سیاه پوشیدم تا هنوز پشت سرم میگن میخواستش 😐

هیچ