2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

175 بازدید | 20 پست

سلام

ببخشید به من کمک کنید بگید من چکار کنم؟

ما در یه ساختمون با اقواممون زندگی می کنیم.

متاسفانه اصلا حریم خصوصی رو رعایت نمی کنن.

شما بگید من چکار کنم؟؟به هر کسی میگم جواب درستی نداره.چون اخلاقشون طوریه که سریع به دل میگیرن و کدورت در فامیل به وجو میاد

سلام خب محل زندگیتون رو تغییر بدین

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا سر زده وارد خونه میشن و یا موقعی که مهمون داریم حالا هر کسی می خواد باشه حتی دوستم بیاد سریع می ...

عین خانواده نیما افشار ساختمان پزشکان😂

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
نمیشه با توجه به گرونی و یه سری مسائل دیگه 

اگه میتونی تذکر بده و گرنه فقط باید صبور باشی

عین خانواده نیما افشار ساختمان پزشکان😂

با این تفاوت که اینا فامیل مادرم هستن مثل خاله ها

جالبه تا اب هم بخوریم آمار آب خوردنمون رو هم درمیارن

با این تفاوت که اینا فامیل مادرم هستن مثل خاله ها جالبه تا اب هم بخوریم آمار آب خوردن ...

عجب😂

اگه میتونی تذکر بده و گرنه فقط باید صبور باشی

خب همینو می خوام

تذکر چی بگم؟؟؟ یا مثلا در عمل باشه یا زبانی؟کدوم بهتر جواب میده؟احساس میکنم خیلی زوم کردن رو ما

خب همینو می خوام تذکر چی بگم؟؟؟ یا مثلا در عمل باشه یا زبانی؟کدوم بهتر جواب میده؟احساس میکنم خیلی ز ...

یه جوری بهشون متذکر شو که حریم خصوصی خیلی برام مهمه کنجکاوی رو دوس ندارم تو زندگی دیگران دخالتی ندارم به زندگی دیگران هم سرک نمیکشم دوس دارم بقیه هم مثل خودم باشن. غیر مستقیم بگو خودشون متوجه میشن.گاهی هم با عمل میشه بهشون فهموند 

هنوزم اینجوری ان؟    

تقریبا ولی میدونید مشکل لکنت اینه که مردم تحملشدن کمه و ادم زبون باز رو دوست دارن

بارها تو کار یا حتی خواستگاری سر این مسئله منو رد کردن

تقریبا ولی میدونید مشکل لکنت اینه که مردم تحملشدن کمه و ادم زبون باز رو دوست دارن بارها تو کار یا ح ...

اینوو برای همسایه ها گفتمااا

گفتار درمانیتون رو ادامه ندادین؟

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

2790
2778
2791
2779
2792