2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 20 پست
اینوو برای همسایه ها گفتمااا گفتار درمانیتون رو ادامه ندادین؟

نه 

این پیام رو در مورد لکنته فرستادم

دیگه ادامه ندادم گفتار درمانی رو

چون متاسفانه برای مردم زبون بازی و چهره مهم شده که من متاسفانه این دو مورد رو ندارم

نه  این پیام رو در مورد لکنته فرستادم دیگه ادامه ندادم گفتار درمانی رو چون متاسفانه برای مرد ...

خب چرا؟گفتار درمانی رو ادامه بدین حتما درمان میشه

اینطور که معلومه شما دچار "درماندگی اموخته شده" شدید و این باعث میشه اعتماد ب نفس اینو نداشته باشید ک به روند درمانیتون ادامه بدین

بله متاسفانه قیافه شروع کننده رابطه هست اما ادامه دهنده اون نه

مطمئنم اگه روند درمانتون رو ادامه بدین همه چی عوض میشه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا؟گفتار درمانی رو ادامه بدین حتما درمان میشه اینطور که معلومه شما دچار "درماندگی اموخته شده" ش ...

بیش تر از طریق طب سنتی ادامه دادم

مثلا انداختن زالو زیر زبون یا پرهیز از مصرف خوراکی های سر مزاج

تا حدودی هم بهتر شده

ولی تو محیطای کار خیلی سخت گیرن و تحمل فوق العاده پایین مثلا دیروز یه جایی رفته بودم به عنوان کار تو مرحله ازمایشی سر همین موضوع زنگ زده بود به کارفرما گفته بود من این نیرو رو نمیخوام

در صورتی که کار و انجام اون مهمه

بیش تر از طریق طب سنتی ادامه دادم مثلا انداختن زالو زیر زبون یا پرهیز از مصرف خوراکی های سر مزاج ت ...

درکتون میکنم

شعور پایین اطرافیان بیشتر ناراحتتون میکنه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دقیقا همین درک نکردن اطرافیان واقعا دل منو شکسته و قلب منو درد اورده واقعا

انشالله که همه چی درست میشه

هر عارفی که بینیم

دایم امیدوار است

از ذوق نعمت الله

ما نیز امیدواریم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز