2777
2789
عنوان

دعا نویس خوب کرج سراغ دارین?

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 22 پست
نه وخداروشکر که نرسیدم.مثل شماباگریه شبوروزم گذشت.پیش فالبین رفتم چندباراستخاره گرفتم که نوشته بود ا ...

میدونی دوس دارم برگرده.اون دفع اون انقد عاشق بشه .بحق حضرتام البنین انشااالله امشب حاجت رواشم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به بچه ها خوبید اول اینکه خدا شاهده هیچ دروغی نمیگم یه دعانویس خوب پیدا کردم کارش عالیه حاضرم قسم بخورم به پسرم ۱سالشه ک هیچ کلکی ندارم دعانویس مشکلمو حل کرد پیش خبلی دعانویس رفتم ولی نتونستن این خانم تونست منم گفتم کارشو به همه بگم معرفیش کنم منم دعا کنی  من که نتیجه گرفتم خیلی گرفتار بودم ولی این خانم دعانویس مشکلمو حل کرد شمارش اینه ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ برا منم دعا کنید هر کی پیشش رفته نتیجه دیده 

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: Keysheyi@