دخترم از همکلاسیش شپش گرفته...دارم دق میکنم از ناراحتی !، تورو خدا اگه تجربه ای دارین برام بگید چیکار کنم خیلی ناراحتم.دیروز خانه بهداشت یه شامپویی به نام نیکسترین داده یه بار سرشو باهاش شستم لباسا وملافه هاشم با آب داغ شستم و انداختم روی بند رختی..دیگه چکار کنم میترسم
عزیزم کی گفته هم چین چیزی؟؟؟؟ اگ کوتاهی انجام بده شونه کشیدنشون راحتره و تخم شپش ها ب ...
من موهای دخترم تو مهد شپش گرفت با دو روز اونجوری که گفتم ریشه کن شون کردم . موهای دخترمم بشدت بلند و پر هستن . فقط شب اول مایونز زدم . روز بعد شامپو مخصوصش بهدم سشوار و دونه به دونه تخما دگرو تا آخر دراوردم . کل لباس و پتو هارو هم شستم با عروسک و اینا. بعدش مرتب چک کردم خداروشکر همون بود که بود موهاشم آسیبی ندید و کوتاهم نشد . این تجربه من بود
[QUOTE=123286607]من موهای دخترم تو مهد شپش گرفت با دو روز اونجوری که گفتم ریشه کن شون کردم . موهای دخترمم بشدت بلند و ...[/QUOمیشه دقیقا بگید چیکار کردین؟مایونز رو شنیدم اونم موثره یعنی؟
من الان بردمش توی حموم ویه کم رشکهارو جدا کردم ومیریختم کف حمام!بعد اب ریختم اشکالی داره؟بعد اینکه خ ...
سعی کن رشکا رو تو ی پلاستیک بریزی درش و ببند که یوقت خدا نکرده توی موهات نره چون اونا توش حشره ی نابالغه شپشه که تو محیط مناسب قرار بگیره به شپش تبدیل میشه بعد شانه ای هم که موهاشو شونه می کنی ضدعفونی کن