2777
2789
عنوان

شپش😥😥کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 62 پست
بعد من سعی می کردم تار مویی که رشک داشت با قیچی بچینم  و داخل پلاستیک بریزم

چقد طول کشید تمام شد ؟من امروز دخترمو بردم توی حمام سرشو مایونز گذاشتم .۵ساعت موند بعد با تاید شستم بعدم نرم کننده زدم.وشونه کردم.خییلی کمتر شدن انگار..خوشحال شدم..حالا از خودم میترسم

شما خود شپش هم میدیدی؟ من خودشو نمیدونم کدومه فقط رشک رو میشناسم😜

آره اگه شپش نباشه که رشک به وجود نمیاد وقتی شپش تخم ریزی میکنه رشک به وجود میاد من تازه دیر فهمیدم دخترم شپش داره شهرستان ی مراسم عروسی داشتیم رفتیم آرایشگاه فهمیدم دختر داداشم داره اما فکر نمی کردم دخترم بگیره وقتی اومدیم خونمون دیدم دخترم سرشو میخارونه شدید بردم حمام بعد دیدم‌دوباره داره می خارونه تا موهاشو‌دیدم دیدم شپش داره راه میره یعنی فقط زجه زدم در بدترین شرایط که بنایی داشتیم به نظافت دخترم می رسیدم و شپشی نبود حالا برام خیلی درد داشت که از کس دیگه گرفته باشه اون روزها مثل کابوس بود برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد طول کشید تمام شد ؟من امروز دخترمو بردم توی حمام سرشو مایونز گذاشتم .۵ساعت موند بعد با تاید شستم ...

من خودم گرفتم ولی سریع شامپو زدم و مرتب شوهرم موهامو چک می کرد زود متوجه شدم چون به مرحله ی تخم ریزی نرسیده بودن 

آره اگه شپش نباشه که رشک به وجود نمیاد وقتی شپش تخم ریزی میکنه رشک به وجود میاد من تازه دیر فهمیدم د ...

آخه من چیزی ندیدم که راه بره یهنی بزرگه ؟را رفتنش اینقد مشهوده؟وای کاش منم میدیدم میگرفتمشون چه شکلی هستن؟

من خودم گرفتم ولی سریع شامپو زدم و مرتب شوهرم موهامو چک می کرد زود متوجه شدم چون به مرحله ی تخم ریزی ...

خوش به حالتون من همش تو هول وولا هستم که نکنه خودمم اینقد دور وبرش میرم منم مبتلا بشم چاره ای هم نیست...دعا کنیدخدا زودتر نجاتم بده

چقد طول کشید تمام شد ؟من امروز دخترمو بردم توی حمام سرشو مایونز گذاشتم .۵ساعت موند بعد با تاید شستم ...

فقط موهاشو توی نور زیاد ببین که رشک نباشه اگه رشکا رو بگیری دیگه رشکی نیست که به شپش تبدیل بشه بعد تمام وسایلش مثل گل سر شونه همه رو تو یه پلاستیک بریز و گره بزن یا با درمین ضدعفونی کن من برای اطمینان بیشتر تو پلاستیک می ریختم درمینم میزدم 

آخه من چیزی ندیدم که راه بره یهنی بزرگه ؟را رفتنش اینقد مشهوده؟وای کاش منم میدیدم میگرفتمشون چه شکلی ...

گفتم شامپو که بزنی یا روغن زیتون بعد موهاشو با شونه‌دندونه ریز شونه کنی اگه شپش باشه به دندونه ها گیر میکنه 

خوش به حالتون من همش تو هول وولا هستم که نکنه خودمم اینقد دور وبرش میرم منم مبتلا بشم چاره ای هم نیس ...

من چون دیر متوجه شپشش شدم رفته بود تو موهام اما به مرحله ی تخم ریزی نرسیده بود زیاد چند تا دونه رشک بود 

گفتم شامپو که بزنی یا روغن زیتون بعد موهاشو با شونه‌دندونه ریز شونه کنی اگه شپش باشه به دندونه ها گی ...

آهان فردا میخوام روغن بزنم براش امشب توی سسها نمیشد پیداش کرد فردا انشااله ببنمشون