دخترم از همکلاسیش شپش گرفته...دارم دق میکنم از ناراحتی !، تورو خدا اگه تجربه ای دارین برام بگید چیکار کنم خیلی ناراحتم.دیروز خانه بهداشت یه شامپویی به نام نیکسترین داده یه بار سرشو باهاش شستم لباسا وملافه هاشم با آب داغ شستم و انداختم روی بند رختی..دیگه چکار کنم میترسم
بعد من سعی می کردم تار مویی که رشک داشت با قیچی بچینم و داخل پلاستیک بریزم
چقد طول کشید تمام شد ؟من امروز دخترمو بردم توی حمام سرشو مایونز گذاشتم .۵ساعت موند بعد با تاید شستم بعدم نرم کننده زدم.وشونه کردم.خییلی کمتر شدن انگار..خوشحال شدم..حالا از خودم میترسم
شما خود شپش هم میدیدی؟ من خودشو نمیدونم کدومه فقط رشک رو میشناسم😜
آره اگه شپش نباشه که رشک به وجود نمیاد وقتی شپش تخم ریزی میکنه رشک به وجود میاد من تازه دیر فهمیدم دخترم شپش داره شهرستان ی مراسم عروسی داشتیم رفتیم آرایشگاه فهمیدم دختر داداشم داره اما فکر نمی کردم دخترم بگیره وقتی اومدیم خونمون دیدم دخترم سرشو میخارونه شدید بردم حمام بعد دیدمدوباره داره می خارونه تا موهاشودیدم دیدم شپش داره راه میره یعنی فقط زجه زدم در بدترین شرایط که بنایی داشتیم به نظافت دخترم می رسیدم و شپشی نبود حالا برام خیلی درد داشت که از کس دیگه گرفته باشه اون روزها مثل کابوس بود برام
چقد طول کشید تمام شد ؟من امروز دخترمو بردم توی حمام سرشو مایونز گذاشتم .۵ساعت موند بعد با تاید شستم ...
فقط موهاشو توی نور زیاد ببین که رشک نباشه اگه رشکا رو بگیری دیگه رشکی نیست که به شپش تبدیل بشه بعد تمام وسایلش مثل گل سر شونه همه رو تو یه پلاستیک بریز و گره بزن یا با درمین ضدعفونی کن من برای اطمینان بیشتر تو پلاستیک می ریختم درمینم میزدم