sofi_m مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 عنوان لاک پشت | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست سلام ببخشید من می خوام لاک پشت بگیرم ولی نمی دونم کجا باید بزارمش (باید تو لگن نگه دارم یا آکواریوم بخرم؟).هرروز چقدر غذا میخوره؟ ممنون میشم کمکم کنید❤ 1398/11/18 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofi_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 بستگی داره چه لاک پشتی بگیری... یه مدل لاکپشت هست همش تو آب باید باشه لاک پشته مال خالمه و اون تو آکواریوم نگهش میداشت وولی لاک پشته میومد بالا.خاله ام چون گربه داره نمیتونه بیرون بزارتش برا همین میده به من
sofi_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 باید تو یه سطحی باشه هم بتونه بره تو اب خم بتونه بیاد بیرون، چون هر دوشو دوست داره ،غذا هم خیلی کم م ... ممنون عزیزم❤❤
delsa_khanoomm عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3267 لاک پشته مال خالمه و اون تو آکواریوم نگهش میداشت وولی لاک پشته میومد بالا.خاله ام چون گربه داره نمیت ... خب شما هم با آکواریومش بگیر از خالت دیگه.. از ایشون بپرس چقدر غذا بدی بخوره خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
sofi_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 خب شما هم با آکواریومش بگیر از خالت دیگه.. از ایشون بپرس چقدر غذا بدی بخوره خب تو آکواریومش ماهی هم نگه میداره.نمیتونه بده به منخودشم دو سه روزه لاک پشت خریده هرچی به للاک پشته میده نمیخوره.نمیدونم به خاطر چی
گللگیسو عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 3239 بله باید توی چیزی نگه داری که دیوارهاش بلند باشه و نتونه ازش بره بالا. من یکی دارم که الان ۱۳ سالشه؛ توی یه چیزی مثل تنگ ماهی که بزرگه نگه داشته ام.غذا هم گوشت میخورن و همین غذاهای ماهی های آکواریومی. بیشتر بهش میگو میدم.
sofi_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 باید توی چیزی نگه داری که دیوارهاش بلند باشه و نتونه ازش بره بالا. من یکی دارم که الان ۱۳ سالشه؛ تو ... عیب نداره که از جاش عکس بگیرین؟
sofi_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 172 باید توی چیزی نگه داری که دیوارهاش بلند باشه و نتونه ازش بره بالا. من یکی دارم که الان ۱۳ سالشه؛ تو ... دستتون درد نکنه ❤❤
گللگیسو عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 3239 باید جوری باشه که بتونه سرش رو از آب بیرون نگه داره.من چندتا سنگ گذاشته ام که روشون وایسته. البته الان آب تنگ کمه.