خانوما بنظرتون خوبه هر کاری که مادر شوهرا باهامون میکنن یا هر حرفی که میزنن رو به شوهرامون بگیم ؟
من خیلی احترام مادرشوهرمو دارم ولی بعضی وقتها بمن بی احترامی میکنن من به شوهرم چیزی نمیگم میگم باز اون میره گله میکنه به مادرش اونم میگه چه عروس خبر کشی دارم
بتظرتون این که نمیگم در دراز مدت اونا سواستفاده میکنن و هر کار خواستن با من میکنن؟؟؟؟؟؟
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
من که مادر شوهر ندارم اما پدرشوهرم یه کاری کنه یا یه رفتاری مه منو آزار بده میگم به شوهرم، بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد که همون موقع نگم چند ماه یا چند سال دیگش بگم، ولی میگم
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من نمیگم چرا بگم بیچاره شوهرم چیکار کنه مادرش اونطوریه صبح میره سرکار شب خسته برمیگرده منم زود بگم مادرش چه کاری اونو بیشتر ناراحت میکنم (البته شوهر من بهم گفته اگه چیزی گفتن حتما جوابشون رو بده )
آخه الان یه تاپیک زده ما داریم جوابشو میدیم اون طرف مارو حساب نکرده یه تاپیک دیگه زده
لطفا احترام خودتون حفظ کنین منم بلدم مثل خودتون صحبت کنم باهاتون
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍