2777
2789
عنوان

مادر شوهر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 22 پست

نمیدونم والا من که خودش از اول گفت هرکس از خانواده ام باهات بد رفتار کرد بهم بگو و بهش میگم خودش با اونا برخورد میکنه و راضی ام

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اینکه میره شوهرت بهش میگه خوبه خب ولی اینو همسایمون که یه خانوم مسن بود به من گفت گفت خیلی که هی هر دفعه بیای به شوهرت بگی مادرت اینجوری گفت اونجوری گفت کم کم شوهرت به این نتجه میرسه که تو حساس و ایراد گیرو و توقعی هستی دیگه اگه مسائل مهمتری پیش بیاد بخای بهش بگی حق میده به خونوادش مثلا برمیگرده میگه برو بابا توام معلوم نیست چه مشکلی با مادر من داری اونایی که سادس و میتونی زیر سبیلی رد کنی و بهش نگو باور کن اگه هی بگی تو بلند مدت به نفع مادرشوهرت میشه عزیزم

من نمیگم چرا بگم بیچاره شوهرم چیکار کنه مادرش اونطوریه صبح میره سرکار شب خسته برمیگرده منم زود بگم م ...

خب گلم وقتی خودت جوابشون میدی دیگه معلومه لازم نیست به شوهرت بگی پس مراعات خستگیش نکردی،حالا تصور کن خودت نتونی بگی بازم میگی شوهرم خستس بذار نگم؟

خب گلم وقتی خودت جوابشون میدی دیگه معلومه لازم نیست به شوهرت بگی پس مراعات خستگیش نکردی،حالا تصور کن ...

اره من ۷ ساله ازدواج کردم فقط دوساله که یه چیزی بگن جوابشون رو میدم قبلا هرچی میگفتن نمیگفتم به شوهرم 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

اره من ۷ ساله ازدواج کردم فقط دوساله که یه چیزی بگن جوابشون رو میدم قبلا هرچی میگفتن نمیگفتم به شوهر ...

منم خودم چون زبون درازم نمیذارم چیزی تو دلم بمونه نه بهش میگم چی گفتن نه میگم خودم چی جواب دادم خخخ

ولی گاهی چیزا جواب دادنی نیست بهشم بگم زود توجیه میکنه هرگز به روشون نمییاره،خواهر شوهرم پیش خودم زندگی میکنه رفته گزارش بحث جزئی من و شوهرمو به ننش داده ننشم بهمامانم زنگ زده!!! گفتم به خواهر و مادرت تذکر بده فعلا که در حال ماست مالیه ،نداد خودم دست به کار میشم

منم خودم چون زبون درازم نمیذارم چیزی تو دلم بمونه نه بهش میگم چی گفتن نه میگم خودم چی جواب دادم خخخ ...

چه کار زشتی کرده خواهر شوهرت 

شوهر من همیشه پشتم بوده حمایتم کرده من اوایل اصلا نمیتونستم جواب بدم به شوهرم هم نمیگفتم اما مثلا بعد ۶ ماه یه اتفاقی میفتاد که مجبور میشدم به شوهرم میگفتم شوهرم هم میرفت باهاشون دعوا که چرا اینکارارو میکنین 

اما الان خودم جوابشون رو میدم راحت هم میشم دلم هم خنگ میشه 

البته الان خیلی خیلی خوب شدن 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤