2777
2789
عنوان

کمکم کنیدچیکارکنم

86 بازدید | 15 پست

امشب شوهرم تودفترش داشت قصدی که داده یاداشت میکردیک کاغذپیداکردکه ۱۹۰تومن ب حساب یک خانم واریزکرده پرسیدم ازش میگه نمیدونم کیه ؟؟😭😭😭مال برج ۵بوده .

حتما یادشون رفته برا خریدی چیزی بوده 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو با با ما گفتیم چیه من روزی ده تا حساب خانم میریزم اگه زنم خواسته باشه بررسی کنه ستاد مدیریت بحرانم بگه بیاد کم میاره خود شوهرت چه جور ادمیه اگه مطمئنی بهش ولش کن اگرم نیستی ک بای قبض نمیتونی ثابت کنی سر چ چیزایی به شوهراتون گیر میدین خدایی

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است
باااشه  ماهم نمیشناسیم اقایونو

خب یه خانمی هست هر ماه برا ما نون یوخه درست میکنه بابام پول میریزه حسابش باید بهش گیر بدیم؟ 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
اگه نگم فرداچه کارایی که نمیکنه

بستگی ب خود مرد داره اگه تو شیشه هم بکنی مردی که هرزه باشه کارشو میکنه وبرعکس بین صد تا زنم مردی ک خوب باشه خوبه وهمینطور زنا 

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است