2777
2789
عنوان

یه سوال ازخانمای متاهل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
چرا عزیزم؟میشه بیشترتوضیح بدی؟

خود من بعد از ۱۲ سال همسرم گفت عشق اولم مادرمه .

فقط خدارو شککر میکنم مادرش خوبه . کاری با زندگیمون نداره . ارومه مهربونه 

وگرنه که نمیشد زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر خواستگارقبلیم معتادوخائن بود.من باهاش کات کردم .چون میترسیدم مثل باباش خائن بشه.چون چندباردرباره ...

خیلی خوب کاری کردی

این چیزا شوخی نیست

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
بعد از یه مدت میفهمی هر حرکتی که میکنه مادرش یاپدرش هم انجام میده .یعنی یه رفتار ناپسند . یه اعتقاد ...

نه بنظرم از اینها بدتر اینه که اون خانواده رو قبول نداشته باشه تا حتی جایی نظر بدن من کسایی رو میشناسم که باهمین تفکر خونواده مگه چقد تاثیر داره دارن تو راهرو های دادگاه میرن و میان کسایی رو میشناسم که خیانت و صیغه پدر شوهرشون باعث بهم خوردن زندگیاشون شده یا کسی که نه پدرش رو قبول داره نه مادرش رو خوب مسلمن بخاطر شرایطی که تو جوونی داشته الان مفهوم زندگیه مشترک رو نمیفهمه فکر میکنه زن قراره همه کارا رو راست و ریس کنه و این تنها کارش پول اوردنه امثال اینها زیادن نمیشه به همه تعمیم داد ومیشه گفت استثنا وجود داره ولی زندگی ازمون و خطا که نیست شما به امید استثنا بری جلو 

نه بنظرم از اینها بدتر اینه که اون خانواده رو قبول نداشته باشه تا حتی جایی نظر بدن من کسایی رو میشنا ...

من چون خواستگارم که همودوست داشتیم ویک سال ونیم هم باهم بودیم رو رد کردم به خاطرخانوادش.پدرش آدم درستی نیست.معتاده وخائن