2777
2789
عنوان

یه سوال ازخانمای متاهل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست

بله خیلی مهمه به نظرم

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ممکنه جوون ها و نوجوون های ناپخته و خام که تازه ازدواج کردن هم بیان و بگن نه مهم نیست

دوست عزیزم بهت میگم مطمئن باش هزار درصد نه صددر صد مهمه..مخصوصا نوع رفتار پدرش با مادر ،اصالتشون و فرهنگشون و ادبشون

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
مجردم  اما ب نظرم بله اهمیت داره خانواده  درسته شما با همسرت زندگی میکنی   ولی بال ...

چرا خیلی مهمه.مثلا دوست پسرقبلیم باباش معتادبودوخائن.من باهاش کات کردم.چون نمیخواستم پدربزرگ بچم همچین آدمی باشه

از نظر من خونواده مهم و علی الخصوص مادر خیلی مهمه... تاثیری ک مادر میذاره روی رفتار مرد از کودکی تا بزرگسالی، پدر نمیتونه بذاره چون همیشه با کودک نبوده، رفتارهای کلی پدر بله، ولی رفتارهای ریزتر و عمومی تر رو بچه از مادر فرا میگیره 

درکل والدین بسیار تاثیرگذارند

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بله خیلی مهمه خانواده خیییییلی مهمه پسرا معمولا شبیه پدرشون برخورد میکنن هستن تعدادی که شبیه پدرش ...

پدر خواستگارقبلیم معتادوخائن بود.من باهاش کات کردم .چون میترسیدم مثل باباش خائن بشه.چون چندباردرباره صیغه وخیانت حرف زد

بله بهم ثابت شده خانواده بسیار تاثیر داره هرچقدر هم دور باز هم توی مسایل تاثیر میزاره اصلن کاری به روزمره ندارم ولی حتی در اختلافات و مشکلات باید خانواده خوبی باشه تا بچشون رو تشویق یا بازدارن بهم ثابت شده حتی بهترین مرد هم اگر باشه ولی خانواده درست نباشه بدترین چیزها تو زندگیت پیش میاد

الان ممکنه جوون ها و نوجوون های ناپخته و خام که تازه ازدواج کردن هم بیان و بگن نه مهم نیست دوست عزی ...

من به خاطراینکه خواستگارقبلیم که یکسال ونیم هم باهاش بودم ،پدرش معتادوخائن بودباهاش بهم زدم.میترسیدم ژن خیانت رو داشته باشه

چرا خیلی مهمه.مثلا دوست پسرقبلیم باباش معتادبودوخائن.من باهاش کات کردم.چون نمیخواستم پدربزرگ بچم همچ ...

همین دیگه 

الان من با ی پسری آشنا شدم

خانوادش توجهمو جلب کرد اصلا

ک خیلی  برای هم ارزش و احترام قائلن 

خیلی همدیگه رو حمایت میکنن

واقعا خانواده تاثیرگذاره تو زندگی مشترک 

چرا عزیزم؟میشه بیشترتوضیح بدی؟

بعد از یه مدت میفهمی هر حرکتی که میکنه مادرش یاپدرش هم انجام میده .یعنی یه رفتار ناپسند . یه اعتقاد اشتباه که دقیقا تو خانواده ش میبینی

تازه این بهترین حالته . 

بدترین حالتشم وقتیه که علاوه بر رفتار و حرکات و اعتقادات ،خانواده این قدرت رو داره که با حرف اثر بزاره رو طرف و کلا علیه زندگی تو بگن و کار کنن .

بدترین چیزاها؟؟یعنی چی عزیزم؟

یعنی هرچیزی که بدو اشتباه باشه شما فکر کن این اقایی که داری میگی فردا به تو خیانت کرد . مادری که تو زندگیش لطمه خورده میتونه اون رو نهی کنه یا پدری که خودش کارش خیانت بوده؟؟؟؟ اون ادم یا ادمه بسیار بسیار خوب و در حد وسواس فکری میشه که باز مشکلات خودش رو در رابطه ایجاد میکنه یا همون چیزهایی که درخوانواده اموزش دیده و کارای پدرش رو انجام میده . فکر میکنی چرا الان انقدر روانشناسا رو تربیت بچه ها تاکید دارن اگر قرار بوود رفتار و تربیت خانواده تاثیر نداشته باشه که فرقی نداشت