فقط ۴ ساعته خریدمش...گوشه گیره همش تو چرته عکس مدفوشو صحفه اول گذاشتم یکم جیغ میزد
عزیزم بنظرم مریضه واسه من اینجوری شده بود بردمش دامپزشکی مورد از کلیه هاش بوده و ی قطره داد ک با ابش قاطی میکردم بزور با سرنگ میدادم بش همون شد ک خوب شد مدفوع باید سفت باشه دقیقا شبیه همون ک استیکرشم هس😐ی دامپزشکی ببرش..یکم دیگم صبر کن شاید غریبی میکنه اما اینک مدفوعش اون شکلیو اونرنگیه یکم بد بنظر میرسه
سلام مریضه نباید میخریدیش. سریع برو پسش بده یا با یه نر دیگه عوض کن. احتمالا عفونت و اسهال داره. احتمالا بمیره. عزیزم وقتی میخوای عروس هلندی بخری خوب پرها و بالها و نوک و بینی و چشم ها و رنگ بینی و ناخن ها و فضلشو نگاه کن که مرتب و تمیز و بدون خراش و قرمزی باشه. چرت نزنه. قوز و پف نداشته باشه. برای خرید عروس هلندی باید با یه آدم بلد بری بخری وگرنه نامردا میندازند به آدم.
دقیقا عروس من از وقتی که هنوز پر در نیاورده بود خریدمش با سرنگ و خون دل بزرگش کردم شده بود زندگیم ، هرچی بگم کم گفتم توی عروس های رام که میشناختم این اصلا یه چیز عجیب و غریبی بود . شب تا صبح کنارم میخوابید صبح ها من تا لنگ ظهر میخوابیدم اونم اصلا سروصدا نمیکرد تا من بیدار شم کافی بود ببینه چشام بازه و بیدار شدم از خوشحالی واسم حرف میزد و آواز میخوند ، از ظرف آب خودش آب نمیخورد فقط میومد از لیوان من آب میخورد تا بساط نهار و شام بود سریع خودش رو میرسوند به سفره ، همیشه در کنار ظرفای غذای خودم و همسرم واسه اونم ظرف غذا میاوردم تا اونم با ما غذا بخوره یه کوچولو میخورد دلش نمیکشید باز میومد از ظرف غذای من غذا میخورد اونم با اشتها . عاشق نوشابه و نوشیدنی های دیگه بود . جونش رو واسه چایی میداد تا میدید داری چایی میخوری سریع خودش رو میرسوند اینقدی میخورد که معدش باد میکرد 😁به زور از جلوش بر میداشتم . وقتی پفیلا میخوردیم از بس عاشقش بود خودش رو مینداخت تو نایلونش نمیذاشت کسی ازش برداره 😂 یعنی عاشقش بودم طوری که حاضر بودم جونم رو واسش بدم از همون کوچیکی صداش که میزدم کف دستم رو جلوم میگرفتم میگفتم بیا مامانی سریع پر میزد میومد کف دستم می نشست ، یه جوری خودش رو لوس میکرد که نمیشه اینجوری تعریف کرد باید از نزدیک کاراش رو میدیدی و میخندیدی فقط . من همیشه با وجود بالهاش بدون قفس از خونه خودمون میبردمش خونه مامانم ، میذاشتمش لبه ی کیقم هرکی میدید میگفت واقعیه؟پس چرا پرواز نمیکنه هیچی نمیگه؟یعنی عاشق این بود فقط دورش بدم . جنگلم میبردمش بدون قفس بود . تابستون امسال بود در هال خونه مامانم اینا همیشه باز بود ، هیچ وقت قصد فرار نداشت ، همیشه از صدای ناهنجار میترسید ، یه صدایی تو خونه اومد نمیدونم بادکنک ترکید چی شد صدای یهویی بود اونم به حال خودش بود از ترس پرواز کرد هول کرد نمیدونست کجا بره ناخودآگاه از در رفت بیرون دیگه گممون کرد ما هم نتونستیم دیگه پیداش کنیم . یعنی اون لحظه دنیا رو سرم خراب شد ، یعنی ازون موقع تا الان کارم شده بود همش گریه تا اینکه خدا بهمون نی نی داد بالاخره آروم شدم . البته هنوز نی نی تو شیکممه بدنیا نیومده 😁
من خودم پرورش میدم توپرنده فروشی معلوم نیست چی دادن به این زبون بسته که اینجور شده به حرف هیچکس گوش نکن میگن خوب میشه و هیچیش نیست ووووو.... تادیرنشده ببرش دکتر دامپزشکی
از برنامه دیوار خریدم یه خانومه خریده بودش گفت نمیتونم بهش برسم ...فردا میبرمش پیش یه ادم کار ...
یا عفونت داره یا اسهاله یا سرماخورده. در کل مریضه. عروس هلندی هم مریض بشه مکافاته درمانش مخصوصا اگر با صاحبش آشنا نباشه غذا نمیخوره ضعیف تر میشه. بهتره سریع بری پسش بدی بگی این مریض بوده به من دادید اگه پس فردا بشه میگه خودت مریضش کردی. باید همین امروز پسش میدادی. متاسفانه انداخته بهت. هیچ وقت از توی برنامه دیوار پرنده نخر چون اعتباری بهش نیست. معمولا وقتی عروس هلندی مریض بشه میگند بهش فلان آمپول رو بزن. نزن. چون اگه به عروس هلندی آمپول بزنی معمولا میمیره. یا بدنش ضعیف میشه و پرهاش میریزه. اگه اسهال داشت بیسکوییت بدون چربی رو با تخم مرغ بکوب و پودرش کن روزی یکبار تا سه روز بهش بده اگه دیدی بهتر میشه تا وقتی که قطع بشه بهش بده بدتر سفت نشه. تاکید میکنم اگر اسهال داره. باید از دامپزشک یا پرنده فروشیا بپرسی ببینی مشکلش چیه. اونا بهت میگند چکار کنی.