2777
2789
ایشالله بچه دارم میشی عزیزم واقعا پرنده های خوبی ان،منم عروسم شده تمام زندگیم ولی متاسفانه زیادی را ...

واای عروس ماهم همینجوری بود هر چی ماده اوردیم براش تا میومدن طرف ما میومد موهاشونو میکند .اصلا تو قفس نرفت ۷ سال تمام رو بالشتم با من میخابید و سر سفره با ما غدا میخورد حتی غذا شب مونده نمیخورد😂همه چیزم بود سال پیش مرد باور کن هنوز دارم میسوزم دلم میخاد بمیرم بهش که فکر میکنم

واای عروس ماهم همینجوری بود هر چی ماده اوردیم براش تا میومدن طرف ما میومد موهاشونو میکند .اصلا تو قف ...

ای جان عزیزم خیلی ناراحت شدم اخه خیلی وابستگی میاره مخصوصا اگه نر باشه.اره اینم همینطوره البته اصلا دوروبر ماده نمیرفت ازش فرار میکرد،بجاش میومد منو گاز میکرفت،فقطم با من خوبه تو خونه و کسی حق نداره سمت من بیاد.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان عزیزم خیلی ناراحت شدم اخه خیلی وابستگی میاره مخصوصا اگه نر باشه.اره اینم همینطوره البته اصلا ...

خیلی بده توروخدا حواست بهش باشه من هنوز شبا خوابشو میبینم با گریه بلند میشم همه از دستم عاصی شدن.😔😔

بله. برامن جوجه بود خریدمش و خودم باسرلاک بزرگش کردم

الان چی بهش میدی من براش ارزن گذاشتم‌نمیخوره ولی صاحب قبلیش براش سفیده تخم مرغ گذاشته بود...همش میترسم بهم عادت نکنه 

الان چی بهش میدی من براش ارزن گذاشتم‌نمیخوره ولی صاحب قبلیش براش سفیده تخم مرغ گذاشته بود...همش میتر ...

ارزن و تخم کتان همیشه تو قفسش هست. هفته ای یکبار تخم مرغ آب پز. براشون حتما کف دریا بزار کلا همیشه باشه. یه روز ذرت میدم، ی روز فلفل دلمه، بروکلی، هویج، تخمه و گردو و خیارم هفته یبار میدم، ماهی یبارم هفت تخم میدم بیشترنباید داد

خیلی ازم میترسن یکم وحشین 

سعی کن فعلا درشون نیاری، قفسشون بزار یجاکه ببینن شمارو وبشناسنتون، بادست سعی کن خوراکی بدی تا به دستت عادت کنن. یکم صبوری میخواد چون بالغن شماخریدی، بعدکه دستت رو عادت کرد وگازنگرفت میاد رودستت. عروس هلندی خیلی ترسوان حتی از یه صدای کوچیکم وحشت میکنن.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792