2777
2789
واقعا یعنی نگرانش نباشم فضلش اینجوره بد نیست اخه خیلی دوسش دارم خیلییییی میترسم بمیره 

نه عزیزم بخاطر تغییر محیطه

ولی دکتر ببر چون تازه گرفتی بهتره چکاپ بشن

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂فک کردم دخترمیگی از هلند اوردیم

منم به یکی گفتم فلانی عروس هلندی داره برگشت گفت مگه نگفتی مجرده     

من نمیدانستم معنی "هرگز" را، تو چرا باز نگشتی دیگر؟!😔           میشه اگه امضامو خوندی برای شادی روح برادرم که قلب بزرگ و مهربونشو بخشید و رفت صلوات بفرستی؟🖤
مرسی گلم حتما میبرم 

از نظر ویتامینی و تغذیه خیلی رسیدگی میخوان

مخصوصا میخوان تخم بذارن

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
واقعا خوشبحالش منم میخوام برام بچه بیارن خودم بچه دارن نشدم حداقل پرنده هام بشن    

الهی عزیزم ایشالله خودت زودتر نی نی دار میشی 

ماهم خیلی تعجب میکردیم تا یع روز برد چند تا ازشون بفروشه  اشتباهی ماده رو برده بود فروخته بود دیگه نشد مث قبل ولی ماشالله الان خونه رو کرده پر قفس 

مجرده انقد بهشون میرسه کاهو تخم مرغ ذرت بهترین چیزارو بهشون میده 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
باورت میشه عجب تو دلم‌نشستن اینقد دوسش دارم که اگه چیزشون بشه دق میکنم    

آره میدونم ایشالا سالیان سال سالم وسرحال باشن 😍😍😍 من خودم یه روز نبینمش دلم غش میره براش.

واقعا خوشبحالش منم میخوام برام بچه بیارن خودم بچه دارن نشدم حداقل پرنده هام بشن    

ایشالله بچه دارم میشی عزیزم

واقعا پرنده های خوبی ان،منم عروسم شده تمام زندگیم ولی متاسفانه زیادی رامه ماده براش خریدم اصلا نگا بهش نکرد،حسودی میکرد ک اون میومد دوروبرم