2777
2789

عروس من مریض شد نزدیک یک میلیون خرجش کردم تا خوب شد الان اینقد شیطون شده سه ماه مریض بود ن میمرد ن خوب میشد خیلی دکتر بردمش خیلی بش رسیدگی میکرردم همش خوراکم گریه بود ی روز یردمش حموم تو حوله پیچدم دیدم مرد اینقد گریه کردم دیدم داره تکون میخوره انگار دنیارو بم دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی خیلی گرم نگهش دار من چوب نشیمن براش نمیزاشتم ی کوسن کوچولو میزاشتم میخوابید رو اون کنارشم چن تا شیشه پر از اب جوش میکردم درشو محکم میبستم کنارش میزاشتم تا گرم بمونه شبا ابجوش تو فلاسک میریختم ک ابجوش داشته باشم ابش سرد میشد تکرار میکردم تا گرمش بمونه

مدفوعش اگه آبکی نیست مشکلی نداره.تازه خریدی بخاطر همونه غریبی می کنه چند روز اصلا طرفش نرو بزار ب محیط خونه عادت کنه بعد کم کم اگه دستی هست با دست غذا بده یا دستو ببر جلو بیاد رو دستت

هیچ کس تنها نیست

سلام دوست عزیز پرنده های فوق العاده ای هستند مبارکتان باشه،،فقط نیاز به توجه و مراقبت دارند،،دوستان درست میگن پرنده ای که جابجا میشه بر اثر استرس رنگ مدفوع عوض میشه. ولی رنگ زرد مدفوع پرنده شما نشان از بیماری کبدی داره،حتما هفته ای یکبار از سرکه سیب در آبخوری استفاده کنید  وبه پزشک برای چکاب ببرید

خودشو پف میکنه گاهی و زیاد خودشو تمیز میکنه گاهی هم‌چرت میزنه...امروز خریدمش ۷۰۰ هزارتومن

عزیزم من همسرم دامپزشک هست و پرورش دهنده عروس هلندی است این شمارش است اگر مایلی تماس بگیر مشاوره رایگان میده۰۹۱۶۶۳۰۹۶۵۸

نه یه جفته ۷۰۰ بدون قفس طوسیه 

صحبتم میکنن؟؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
خودشو پف میکنه گاهی و زیاد خودشو تمیز میکنه گاهی هم‌چرت میزنه...امروز خریدمش ۷۰۰ هزارتومن

چقد گرون خریدی

چند وقتشه؟

منم امروز ۲۵ روزه سرلاکی خریدم۲۵۰تومن

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

علائم: فضله آبکی ، کثیف بودن اطراف مخرج ، کم اشتهایی و بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف.

علل بیماری: ترس و هیجان ،جریانات متغییر هوا ،تغییرات شدید دما ،خوراک فاسد.همچنین مصرف غذاهای فاسد شده و کثیف توسط پرنده می باشد مانند دانه های کپک زده ، آب کثیف و سبزیهای ترشیده یا مرطوب و پر از قطرات آب.

درمان: استفاده از یک قطره روغن کرچک یا روغن زیتون برای رد کردن عامل بیماری به دهان پرنده ریخته شود. پس از بهبود عروس هلندی باید تا چند روز از مخلوط زرده تخم مرغ سفت شده و رنده شده به علاوه بیسکویت کوبیده شده برای تغذیه ی عروس هلندی استفاده کرد.

البته چنانچه مقعد پرنده به فضولات آلوده شده است و یا پرهای آن به هم چسبیده اند باید با قیچی پرهای موضع را بچینید. و محل آنرا با روغن ضد سوزش چرب کنید. بهتر است قبل از آن نیز پرنده را با آب نیم گرم حمام دهید.

خدمت شما

درمان عفونت روده

علائم آن عبارتند از: پاشیده شدن فضله به بیرون در حالیکه به رنگ سبز می باشد.همچنین سبب ناتوانی در جفتگیری آنان خواهد شد.

درمان بیماری: گرما ی محیط نگهداری پرنده بیمار بین 30تا32 درجه باشد. استفاده از چای معمولی ، ذغال پرنده.

درمان اسهال 

علائم: فضله آبکی ، کثیف بودن اطراف مخرج ، کم اشتهایی و بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف.

علل بیماری: ترس و هیجان ،جریانات متغییر هوا ،تغییرات شدید دما ،خوراک فاسد.همچنین مصرف غذاهای فاسد شده و کثیف توسط پرنده می باشد مانند دانه های کپک زده ، آب کثیف و سبزیهای ترشیده یا مرطوب و پر از قطرات آب.

درمان: استفاده از یک قطره روغن کرچک یا روغن زیتون برای رد کردن عامل بیماری به دهان پرنده ریخته شود. پس از بهبود عروس هلندی باید تا چند روز از مخلوط زرده تخم مرغ سفت شده و رنده شده به علاوه بیسکویت کوبیده شده برای تغذیه ی عروس هلندی استفاده کرد.

البته چنانچه مقعد پرنده به فضولات آلوده شده است و یا پرهای آن به هم چسبیده اند باید با قیچی پرهای موضع را بچینید. و محل آنرا با روغن ضد سوزش چرب کنید. بهتر است قبل از آن نیز پرنده را با آب نیم گرم حمام دهید.