2777
2789
عنوان

لنزچشمی

73 بازدید | 14 پست

دوستانی که از لنز استفاده میکنن میتونن یه لنز قیمت مناسب و مارک خوب معرفی کنید بهم برای عید بخرم ، خودم چشم و ابرو مشکی ام یه لنزی میخوام خیلی چشمام روشن نشه، مثلا طوسی قهوه ای رنگ قشنگیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توشهرماطبی 87تومنه

به جاش بسیار غیرطبیعیه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
نه اصلا طبی ورنگی عالی

عکس بده.خط خط دارن طبیعی نیستن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
عکس بده.خط خط دارن طبیعی نیستن

توعروسیم خریده بودم خیلی طبیعی وعالی بود .وچون میترسم کورشم تازگیا انداختمش دور چون 3ساله ازعروسیم میگذره😊

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
توعروسیم خریده بودم خیلی طبیعی وعالی بود .وچون میترسم کورشم تازگیا انداختمش دور چون 3ساله ازعروسیم م ...

اخه دختر سه سال پیش 87 خریدی الان 300 هستش اون

نه تازه شده 87.من 50گرفته بودم😂

اوه 😆 بعداونو سه سال نگه داشتی؟دم چشات گرم😂