2777
2789
عنوان

لنزچشمی

73 بازدید | 14 پست

دوستانی که از لنز استفاده میکنن میتونن یه لنز قیمت مناسب و مارک خوب معرفی کنید بهم برای عید بخرم ، خودم چشم و ابرو مشکی ام یه لنزی میخوام خیلی چشمام روشن نشه، مثلا طوسی قهوه ای رنگ قشنگیه؟؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توشهرماطبی 87تومنه

به جاش بسیار غیرطبیعیه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
نه اصلا طبی ورنگی عالی

عکس بده.خط خط دارن طبیعی نیستن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
عکس بده.خط خط دارن طبیعی نیستن

توعروسیم خریده بودم خیلی طبیعی وعالی بود .وچون میترسم کورشم تازگیا انداختمش دور چون 3ساله ازعروسیم میگذره😊

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
توعروسیم خریده بودم خیلی طبیعی وعالی بود .وچون میترسم کورشم تازگیا انداختمش دور چون 3ساله ازعروسیم م ...

اخه دختر سه سال پیش 87 خریدی الان 300 هستش اون

نه تازه شده 87.من 50گرفته بودم😂

اوه 😆 بعداونو سه سال نگه داشتی؟دم چشات گرم😂