2777
2789

خانومای عزیز و دوست داشتنی  

امروز ۴ تا از دندونای جلومو جراحی کردم از اون طرف  نذر برای ختم سوره واقعه دارم امروز روز یازدهمه و باید ۱۱ بار این سوره رو بخونم. میشه کمکم کنید. خودم با این شرایط اصلا نمیتونم بخونم.  اگه نفری یکی بخونید تمومه. شما هم تو ثوابش شریک میشین. ان شاءالله خدا ازتون قبول کنه 

پیشاپیش از محبتتون تشکر میکنم  

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بارشو میخونم برات

فدات بشم عزیزم. ان شاءالله حاجت روا بشی  

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
اره حتما منم امروز ۱۱ تا مو خوندم و وقتم آزاده ۵ تاشو من میخونم

مرسی عزیزم نمیدونی چقد خوشحالم کردی  

از شما هم قبول باشه. ان شاءالله حاجت روا بشی گلم

منم مطبم 😭😭😭😭😭😭

ان شاءالله بلا ازت دور باشه عزیزم. سلامتی نعمت بزرگیه

مرسی عزیزم نمیدونی چقد خوشحالم کردی     از شما هم قبول باشه. ان شاءالله حاجت روا بشی گلم

انشالله شما هم حاجت روا بشین و هر چه زودتر دندوناتون خوب شه میدونم چه دردی داره

التماس دعا

انشالله شما هم حاجت روا بشین و هر چه زودتر دندوناتون خوب شه میدونم چه دردی داره التماس دعا

فدای دوست خوبم بشم... ممنون از دعای خوبت

خوندم💚

قبول باشه ان شاءالله. ممنون از لطفت  برای فردا رو که خواستم بخونم حتما شمارو هم یاد میکنم البته اگه قابل باشم

نذر شرعی مگر میشه کس دیگه ای انجام بده؟!

با شرایطی که الان دارم و چاره ی دیگه ای ندارم میتونم نائب بگیرم این دوستان به جای من میخونن و تو ثوابش شریک میشن