2777
2789
عنوان

پدر غرغرو

1277 بازدید | 13 پست

کیا پدر غررغرو دارن؟بیکاره از صبح تا شب مدام داره غر میزنه یسرههههه مشکل اعصاب داره با خودشم درگیره خسته شدیم دیگه خدایا منو بکش راحتم کن ای کاش یتیم بودم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو پدر باشه غر بزنه پدر باشه 

پدر منکه رفت هنوز دارم خون گریه میکنم ...خدا نگه داره همه پدر مادرارو 

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

اون خودشم چون بیکاره هست عصبی شده غرمیزنه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اخی عزیزم ایشالا زود ازدواج کنی چندسالته

۲۲ سالمه عزیزم یه روز خوش ندیدم بخدا افسردگی گرفتم خسته شدم دلم میخواد شب گشنه بخوابم ولی یروز ارامش اعصاب داشته باشم 

خیلی دلم گرفته ایکاش زودتر ازدواج کنم😭😭

نگو پدر باشه غر بزنه پدر باشه  پدر منکه رفت هنوز دارم خون گریه میکنم ...خدا نگه داره همه پد ...

باشه ولی ووسه خودش باشه پدر من نباشه که مجبور شم همش دعوا و جنگ اعصاب تحمل کنم خسته شدم بخدا خستههه😢😢

۲۲ سالمه عزیزم یه روز خوش ندیدم بخدا افسردگی گرفتم خسته شدم دلم میخواد شب گشنه بخوابم ولی یروز ارامش ...

انشالله خیلی زود ازدواج کنی

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اون خودشم چون بیکاره هست عصبی شده غرمیزنه

اره نمیدونم کار داره میتونه کار کنه ولی مشکل داره مدام به ما کار داره دوس داره مدام سرمون غر بزنه یکی باشه همش عذابش بده 

منم با یه پسری دارم اشنا میشم ولی هنوز شرایط ازدواجمون فراهم نیست خیلی غصه میخورم😭😭

ایشالا زود ازدواج کنی این دوران میگذره منم یه دوست دارم شرایطش مث شرایط شماست

الهیییی دعا کنین برامون عزیزم بخدا خیلی سخته دارم هرروز عذاب میکشم مشکل معده عصبی گرفتم افسردگی گرفتم خیلی بده خیلی

بردینش روانپزشک مشکل اعصابش رو درمان کنین؟

قبول نمیکنه میگه من که مشکلی ندارم شماها مشکل دارین بهش برمیخوره میگه مگه من دیوانم دوباره واسه اون یه داستان باید تحمل کنیم به مادرم میگم ایکاش بچه بودیم طلاق میگرفتی ما رو هم راحت میکردی😭

قبول نمیکنه میگه من که مشکلی ندارم شماها مشکل دارین بهش برمیخوره میگه مگه من دیوانم دوباره واسه اون ...

منم مشکل مشابه شما رو دیدم .روانشناس پیشنهاد داد یه مشکلی مثل سردرد یا کم خوابی و ... بهونه کنید ببریدشون متخصص مغز و اعصاب 

2790
2778
2791
2779
2792