2777
2789
کسی اینجوری بوده؟ نی نی تون سالم بود؟ 

استارتر تحت نظر کدوم پزشکی ؟؟؟؟اگه تهرانی بدون شک و تردید تحت نظر دکتر فاطمه رزاقی بشو 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توراخدا از ته دلتون برام دعا کنید😭

برات دعا میکنم عزیزم ان شالله که چیزی نبست توم بسپربه خدا چندتا نفس عمیق بکش ایت الکرسی وقول هولله صلوات بده دلت اروم بشه دیگه ام بهش فکرنکن 

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
استارتر تحت نظر کدوم پزشکی ؟؟؟؟اگه تهرانی بدون شک و تردید تحت نظر دکتر فاطمه رزاقی بشو 

شماهم باردارید؟پیش رزاقی میرید؟

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
عزیزم حالت چطوره؟بهترشدی؟

سلام عزیزم امروز رفتم سونو ساک و کیسه زرده تشکیل شده فعلا همچی نرماله. گفت ده روز دیگه برم برا قلب. برام دعا کنید لطفا. لکه بینیم هم کم شده 

بله من 5 تا سقط دارم. لکه بینیم قطع شد. همش حالت پریوذی دارم..... 

منم کمرم درد داره حالت پریودی .میگن عادیه .

عزیزم دکتر رفتی برای سقط های قبلی نگفت علت چیه؟

فقط باید استراحت مطلق باشی تا قلب نی نی بزنه

منم کمرم درد داره حالت پریودی .میگن عادیه . عزیزم دکتر رفتی برای سقط های قبلی نگفت علت چیه؟ فقط با ...

مشکل انعقاد خون. هرروز انوکسپارین میزنم. استراحت دارم اما ن مطلق چون کسی نیست مجبورم غذا درس کنم ظرفم بشورم.