2777
2789
عنوان

بوي خونه 🤦🏻‍♀️

104 بازدید | 12 پست

از زمان ويار ب ي بو حساس بودم تو خونم نميدونم چيه بوي چيز خاصي نيست ولي ي بويي ميده ك من متنفرم ازش ؛ دوس دارم هيچ بويي بده ؛ خوش بو كننده و هرچيزي ميزنم بازم تاثيري نداره ؛ نميدونم اون بو تو بينيمه از اون موقع يا واقعا بو مياد ؛ چيكار كنم ؟ 😭

منم همينجور بودم عزيزم.كاريش نميشه كرد.تا ويارت كامل از بين بره همينه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

از ویارت منم اینجوری بودم میگفتم کابینتا بو میدن همه 😐😐اینجوری نگاه میکردن

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پوست پرتقال یا نارنگی رو خشک کن رو بخاری

بعد ک خشک شد با اب جوش بجوشون یذره هم‌پودر دارچین بریز توش

خونت خیلی بوی خوبی میگیره خودتم روحیه ت بهتر میشه

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد..
پوست پرتقال یا نارنگی رو خشک کن رو بخاری بعد ک خشک شد با اب جوش بجوشون یذره هم‌پودر دارچین بریز توش ...

پوست پرتقال ميذارم رو بخاري از بوي اونم بدم مياد ؛ حتما اينكارو امروز ميكنم 

رواني شدم بخدا 

منم همينجوري بودم،تا ميومدم  خونه بوش ميخورد تو بينيم درجا بالا مياوردم گلاب به روت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

پوست پرتقال ميذارم رو بخاري از بوي اونم بدم مياد ؛ حتما اينكارو امروز ميكنم 

ببین خیلی حساس شدی واسه بارداریت هر حس منفی حتما حس متضاد داره دیگه

مثلا بگرد ببین از چه بو یا رایحه ای خوشت میاد هر وقت این بوی بد اومد رو مخت فوری برو ازون بوعه ک خوشت میاد بو کن..

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد..
منم همينجوري بودم،تا ميومدم  خونه بوش ميخورد تو بينيم درجا بالا مياوردم گلاب به روت🤦🏻‍♀️ ...

دقيقا تا در باز ميشه ي بوي گرمي ميزنه تو بينيم ك متنفرم ازش ؛ بعد زايمان خوب شدين ؟ همش ميگم كاش بشه كولرو روشن بذارم ي روز كامل برم بيرون بيام دروباز كنم خنكي بزنه تو صورتم

ببین خیلی حساس شدی واسه بارداریت هر حس منفی حتما حس متضاد داره دیگه مثلا بگرد ببین از چه بو یا رایح ...

بخدا هر خوشبو كننده اي ميگيرم ي بار ميزنم ديگه ميندازمش كنار بدم مياد ؛ بوي پرتقال آرومم ميكنه ك اونم بوش لحظه اي ميپيچه تو خونه زود ميره

دقيقا تا در باز ميشه ي بوي گرمي ميزنه تو بينيم ك متنفرم ازش ؛ بعد زايمان خوب شدين ؟ همش ميگم كاش بشه ...

من ماه ٥ ام كه تموم شد كاامل خوب شدم عزيزم.ديگه به هيچي ويار نداشتم.گاهي ميشد روزي ٧ بار بالا مياوردم