2777
2789
عنوان

گناه داره ک ی کم از جنسیت بچم دلخورم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست
دقیقا حس پسر داشتن چی که حس دختر داشتن نیست😐این تلقین که حس پسر فلان حس دختر بهمان☹

اصلا به اینا نیست که خب طفلک دوس داشته از هر کدوم داشته باشه هر کدوم شیرینی خودشون رو دارن چرا انقدر جبهه میگیرم خب

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

دختر که خیلییییی خوبه بله میفهمه.

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری هر کی دوست داره از هر دو جنسیت داشته باشه

راضی باش ب رضای خدا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

من ارزو دارما يني ارزو دارم ٣تا دختر داشته باشم الان يكيشو دارم احساس ميكنم خوشبختر از من نيست اينجوري نگو عزيزم  ناشكري نكن 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

این بخاطر فرهنگ جامعه ست ک اینو میگی ولش کن با دخترات کیف دنیارووو ببرین

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دقیقا حس پسر داشتن چی که حس دختر داشتن نیست😐این تلقین که حس پسر فلان حس دختر بهمان☹

چه چشم زیبایی😘😍

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
اصلا به اینا نیست که خب طفلک دوس داشته از هر کدوم داشته باشه هر کدوم شیرینی خودشون رو دارن چرا انقدر ...

جبهه 😐شما بیش تر جبهه گرفتی 😐کاشکی درکتون میکردم چرا دخالت میکنین تو نظر دیگران 😒

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

سه تا پایه داری واسه غیبت درد دل ارایشگاه رفتن خرید کردن 

بعدشم پسر بزرگ کردنش خیلی سخته مخصوصا وقتی نوجوان میشه 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

طبیعیه که یه کم ناراحت باشی اونم تو جامعه ما

ولی خب راضی باش به رضای خدا

سعی کن بیشتر بهش محبت کنی ان شاءالله حل میشه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

مطمئنم دوسش داری ولی هر کی باشه دیگه بعد دو تا دختر دوست داره بچش پسر باشه ولی این بدون حکمت خدا واقعیت داره فامیلمون سه تا دختر دسته گل داره یه پسر شر که میگن معتاد شده داره دیوانه شده دختراش رتبه کنکور همه زیر هزار شدن

📌متولد ۷۷ نیستم 
چه چشم زیبایی😘😍

مرسیی💗💗💋💋

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

حق داری دلت پسر هم بخواد داشتن ارزو یه چیزی و یاخواستنش جرم نیست وهیچ اشکالی نداره..‌ 

توهم آدمی فرشته نیستی ک ... 

خودلت میخواد دیگه این به معنی نیست ک این دخترتو دوست نداری اونم ب جای خودش عزیزه دختر ۱۰ تاشم خوبه درکنارش پسر هم باشه ... 

امیدوارم ب خواسته دلت برسی و آرزو ب دلت نمونه...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍