2777
2789
عنوان

گناه داره ک ی کم از جنسیت بچم دلخورم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست
مثل مادرمن😍😍😍۴ تا دختر زایید یه پسر.البته یکی از دخترهاش موقع زایمان مرد.الان مادرم ۳ تا نوه پسر ...

والا  ما دو تا خواهریم

یه برادر 

خواهرم فقط دوتا دختر  داره 

بچه دومش تا هفت ماهگی گفته بودن پسر   

سونو  هفت ماهگی   گفتن دختره 

دامادمون  ناراحت نبود ولی خواهرم پسر پرستع 

الان همون دختر دومیه  

عشق هممونه 

چهارم دبستان میخونه 

یه شیطنت  خاص  خودشو داره 

من دلم برا هیچ کس تنگ نمیشه 

اما برا اون وروجک تنگ میشه 

داداشم 

کلا 

جیگر صداش میکنه

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
والا  ما دو تا خواهریم یه برادر  خواهرم فقط دوتا دختر  داره  بچه دومش تا هفت ...

خداحفظش کنه🤗حالا واسه ما برعکسه😄😄😄من و یه خواهرم عاشق دختریم اون دوتا پسر آورد من یکی.یه خواهرم پسر دوس داشت دخترداره😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد امضاتون،بنده فمینیستم و حجابمم رعایت میکنم،احتمالا تعریفتون از فمینیست اشتباهه یا با آدمهایی ...

عزیزم مشکل از همین‌جا شروع میشه که یه عده بحثِ برابریِ حقوقِ زن و مرد رو مطرح میکنن 

اصلا واژه‌ی برابری درست نیست

عدالت درست هست و بینِ این دوتا فرق هست از زمین تا آسمون

شما میدونی فرقش چیه؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
عزیزم مشکل از همین‌جا شروع میشه که یه عده بحثِ برابریِ حقوقِ زن و مرد رو مطرح میکنن  اصلا واژه ...

بله متوجه تفاوتش هستم،باید به تفاوتهای ذاتی مرد و زن توجه بشه و با توجه به اونها نقششون تو اجتماع مشخص بشه،اونایی که دنبال مساوات کامل بین زن و مرد هستن و حتی تفاوتهای جسمیشونو تو این مورد نادیده میگیرن در اصل فمینیست های افراطین که تو اقلیتن،منظور ما از برابری برابری در حقوق شهروندیه،نه برابری در نقش های اجتماعی و وظایف،منظور ما اینه که به زن و مرد فارغ از جنسیتشون نگاه انسانی بشه نه اینکه مثلا من چون زنم کارفرما ازم انتظار دلبری داشته باشه و تازه حقوق کمتر از همکار آقا بهم بده و بیمه هم نداشته باشم،منظور اینه که ما هم مثل آقایون انسانیم و از این نظر با اونها فرقی نداریم و وقتی وارد حیطه ای میشیم نباید نگاه جنسیتی بهمون باشه بلکه باید با توجه به تواناییهامون جا برای پیشرفت داشته باشیم نه اینکه همه جا یه سقف برامون تعیین شده باشه به خاطر جنسیتمون،یه زمانی ما زنها حق رای نداشتیم،حق مالکیت خونه و چیزهای دیگه رو نداشتیم،پزشک شدن برای ما تابو بود،لطفا تاریخ رو بخونید تا متوجه حرفم بشید،اگه فمینیستها نبودن الان هم شرایط همون بود،آدمای زیادی تلاش کردن تا زنها بتونن این حداقل حقوق رو به دست بیارن،وگرنه هیچ فمینیست عاقلی نمیگه مرد باید زایمان کنه و زن باید کارهای یدی فوق توان بدنیش انجام بده،در کل حرفم تو کامنت قبلی این بود که حجاب با فمینیست منافاتی نداره