2777
2789
عنوان

پس انداز😐

236 بازدید | 19 پست

بیاین بگین چطور پس انداز میکنین

من ک هرچی جم میکنم خرج میشه..

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انداز نمیکنم اعصابمو بهم میریزه اما ازین قرعه کشیای خونگی شرکت میکنم قایکمی😀 اینطوری جمع میکنم

بیاین تاپیکم  در مورد پس انداز 

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

ما پس اندازمون میذاریم تو ی کارت جدا و هر وقت جایی میرسم خرید فقط کارت خرجی با خودمون میبریم.هدفمونو مینویسیم ک انگیزه پس اندازمون بیشتر میشه.

خدا کمکمون کرد و تونسیم خونه بخریم اما چون پولمون کم بود دادیم رهن.تا شهریور هم باید پول رهن رو با پس انداز جمع کنیم

من به روش تاپیک های اینجا ، قلک گذاشتم و تو چهار ماه ۹۰ تومن جمع کردم😁😐

خدایی پولی نمی‌مونه بندازم قلک اما تونستم یه خرید داشتن ، انجام بدم 

کلا حس خوبیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
منم خیلی دوست دارم ولی یاپیدانمیکنم یااعتماد😕

تازه. الان انقدر قرعه کشی باز کردم سود اونا رو هم میگیرم از بانک و میدم به قرعه کشیای جدید که مبخام باز کنم

کادو میخرم میگم مامانم خریده واسم 😁😁

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙