2777
2789
عنوان

پس انداز😐

236 بازدید | 19 پست

بیاین بگین چطور پس انداز میکنین

من ک هرچی جم میکنم خرج میشه..

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس انداز نمیکنم اعصابمو بهم میریزه اما ازین قرعه کشیای خونگی شرکت میکنم قایکمی😀 اینطوری جمع میکنم

بیاین تاپیکم  در مورد پس انداز 

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌

ما پس اندازمون میذاریم تو ی کارت جدا و هر وقت جایی میرسم خرید فقط کارت خرجی با خودمون میبریم.هدفمونو مینویسیم ک انگیزه پس اندازمون بیشتر میشه.

خدا کمکمون کرد و تونسیم خونه بخریم اما چون پولمون کم بود دادیم رهن.تا شهریور هم باید پول رهن رو با پس انداز جمع کنیم

من به روش تاپیک های اینجا ، قلک گذاشتم و تو چهار ماه ۹۰ تومن جمع کردم😁😐

خدایی پولی نمی‌مونه بندازم قلک اما تونستم یه خرید داشتن ، انجام بدم 

کلا حس خوبیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
منم خیلی دوست دارم ولی یاپیدانمیکنم یااعتماد😕

تازه. الان انقدر قرعه کشی باز کردم سود اونا رو هم میگیرم از بانک و میدم به قرعه کشیای جدید که مبخام باز کنم

کادو میخرم میگم مامانم خریده واسم 😁😁

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙