چرا واقعا انقدر زنها باید به خودشون برسن و خانه تمییز باشه خودشون تمیز باشن ارایشکرده باشن برای اینکه شوهر هاشون ولشون نکنن چرا یک بار به خودتون نمیگین مرد هم یه موجودیه مثل ما چرا اونها نباید فکر کنن که چیکار کنن که زنهاشون خوششون بیاد یه موقع ازشون سرد نشن اه خسته شدم تو این تاپیکا زنهاهمش معذرت میخوام تو فکر انجام دادن کارهای خاله زنکی هستن و به خودشون احترام نمیزارن تا حالا شده مردها یک بار فکر کنن چی بپوشم چیکار کنم به چشم زنم خوشگلتر و بهتر به نظر بیام یا چه رفتاری کنم چطوری محبت کنم زنم خوشش بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم نتیجه خونه تمیز و ارایش برای بعضی مردهاست صب تا شب بچه داری میکنم با غذا و مهمون دست تنها پا شدم برا بچم شیر درست کنم بحث الکی کرد اومد اینقد سیلی بهم زد بچمو بغل کردم شیر بهش بدم اومد تو اتاق اینقد مشت بهم زد
خانمها شاید من نتونستم منظورمو خوب بگم ، منظورم اینه چرا همش باید زنها خوب رفتار کنن و مواظب باشن مردهاشون نرن جایی و سمت کسی نرن اما هیچوقت مردها به این چیزها حتی فکر هم نمیکنن که نکنه زنشون ازشون سرد شه
وقتی یوی میگه برو خودتو بکش شوهرت بیاد سمتت از جهل و بیسوادیشه یعنی توی این جامعه نیس افتاب مهتاب ندیده زندگی براش توی شوهر حلاصه شده اینا رو بکن تو کله ی پوکت🙄🙄🙄