2777
2789
عنوان

زن های .....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
اونا همون بیسوادای خانه دارن 😑😑😑ک رنگ افتاب مهتاب ندیدن

به خانم های خانه دار توهین نکن

مگه خانه دار بودن دلیل بی سوادیه

من خودم خانه دار هستم ولی فکر نمیکنم  بی سواد باشم

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای طفلی خیلی ناراحت شدم برات ، اخه چرا مگه روانیه 

بخدا همه جام درد میکنه طفلی بچه بیچارم 

اینم نتیجه خونه تمیز و ارایش برای بعضی مردهاست صب تا شب بچه داری میکنم با غذا و مهمون دست تنها پا شدم برا بچم شیر درست کنم  بحث الکی کرد اومد اینقد سیلی بهم زد بچمو بغل کردم شیر بهش بدم اومد تو اتاق اینقد مشت بهم زد 

حالا مواظب خودت باش باهاش صحبت کن امیدوارم که باره اخرش باشه و دیگه هیچوقت دعواتون نشه 

بار اول و اخرش نیست زنگ زده مادرش بیا اینو ببر بنداز خونه پدرش همینا رو میکنه مادرشوهرم بهم فحش میده 

خانمها شاید من نتونستم منظورمو خوب بگم ، منظورم اینه چرا همش باید زنها خوب رفتار کنن و مواظب باشن مردهاشون نرن جایی و سمت کسی نرن اما هیچوقت مردها به این چیزها حتی فکر هم نمیکنن که نکنه زنشون ازشون سرد شه 

هر هر شما مواظب حرف زدنت باش

وقتی یوی میگه برو خودتو بکش شوهرت بیاد سمتت از جهل و بیسوادیشه یعنی توی این جامعه نیس افتاب مهتاب ندیده زندگی براش توی شوهر حلاصه شده اینا رو بکن تو کله ی پوکت🙄🙄🙄

بخدا همه جام درد میکنه طفلی بچه بیچارم  اینم نتیجه خونه تمیز و ارایش برای بعضی مردهاست صب تا ش ...

وای همینطوری اشکم سرازیر شده قلبم داره میاد تو دهنم ، چند سالته همیشه همینطوره باهاش صحبت کردی چرا میزنتت به مادرش یا پدرش بگو نصیحتش کنن عزیزم 

وقتی یوی میگه برو خودتو بکش شوهرت بیاد سمتت از جهل و بیسوادیشه یعنی توی این جامعه نیس افتاب مهتاب ند ...

شایدم همون کارمندای بیسواد باشن

کله پوکم خودتی بی ادب

ادب داشتن بد نیست 

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم