fitishta مدیر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عنوان حال خوب | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست بیاین هرچی حال خوب داریم منتقل کنیم ..من حوصلم سر رفته😟 عکس ، جوک ، متن خوب و انگیزشی ، هرچییی دارین بفرستین منم میفرستم رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈 1398/11/17 | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 شب یلدا..خونه مادرشوهرم.لنتی افتادم رو دوره عکس گذاشتن😁😁😁یکی بیاد پریز منو از برق بکشه😄😄😄 میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 از رشته ت راضی هستی؟ رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 شب یلدا..خونه مادرشوهرم. لنتی افتادم رو دوره عکس گذاشتن😁😁😁 یکی بیاد پریز منو از برق بکشه😄😄😄 😍😍😍 خیلیم خوبه ادامه بده😂♥️ رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 😍😍😍 خیلیم خوبه ادامه بده😂♥️ میترسم آخرش عکس خودمو بزارم😁😁😁😁😄😄😄😄😄 میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 میترسم آخرش عکس خودمو بزارم😁😁😁😁😄😄😄😄😄 😂😂😂😂 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 عکس ناخنام❤❤ میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عکس ناخنام❤❤ عالی شده فقط من همشو یکی میزنم اینجوری یه جوری میشم😁 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 اینم عکس چشمم❤❤ دیگ این آخریش بود. 😍😍😂😂 باشه آخریش😁 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 عالی شده فقط من همشو یکی میزنم اینجوری یه جوری میشم😁 من همه مدلی لاک میزنم،از بس ک عاشق لاکم😀😀😀 میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 😍😍 😂😂 باشه آخریش😁 😁😁😁😁 میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 من همه مدلی لاک میزنم،از بس ک عاشق لاکم😀😀😀 منم عاشقم ولی حیف ک مدرسه هست. ..امروز لاکام نود تا شد آنقدر میخرم😬😍😍😍 رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 منم عاشقم ولی حیف ک مدرسه هست. .. امروز لاکام نود تا شد آنقدر میخرم😬😍😍😍 😘😘😘😍😍😍😍❤❤❤ میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 😘😘😘😍😍😍😍❤❤❤ میگممممم از رشته ت راضی هستی ... سخته .. آسونه.. رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 میگممممم از رشته ت راضی هستی ... سخته .. آسونه.. ببخشید متوجه نشدم.😅😅😅آره،من عاشق روان شناسی بودم و هستم.رشته دبیرستانم ریاضی بود،بعدش تو دانشگاه مهندسی کامپیوتر قبول شدم،دوسش نداشتم..تغییر رشته دادم.مد نظرم حقوق و روانشناسی بود. میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 میگممممم از رشته ت راضی هستی ... سخته .. آسونه.. ب نظرم آسونه..بیشتر شیرینه. میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤