fitishta مدیر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 عنوان حال خوب | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست بیاین هرچی حال خوب داریم منتقل کنیم ..من حوصلم سر رفته😟 عکس ، جوک ، متن خوب و انگیزشی ، هرچییی دارین بفرستین منم میفرستم رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈 1398/11/17 | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 ب نظرم آسونه..بیشتر شیرینه. آهان.. زرنگی؟ رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 من میخوام وکالت بخونم ولی میترسم از پیش برنیام چون خیلی زرنگ نیستم رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 آهان.. زرنگی؟ نمیدونم...ولی عاشق درس خوندن و کتابم.شرایطشو نداشتم وگرن تا حالا ارشد و گرفته بودم و مشغول بودم واسه دکتری. میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 من میخوام وکالت بخونم ولی میترسم از پیش برنیام چون خیلی زرنگ نیستم گلم،رشته دانشگاهی هیچ ربطی ب زرنگی نداره.فقط باید علاقه و انگیزه و هدف داشته باشی. میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤
fitishta مدیر استارتر عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 868 گلم،رشته دانشگاهی هیچ ربطی ب زرنگی نداره. فقط باید علاقه و انگیزه و هدف داشته باشی. آخه حقوق رو میگن سخته و دایم باید مرور کنی رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍 عاشقتونم 😝💃🌈
پرواز_خیال عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 657 آخه حقوق رو میگن سخته و دایم باید مرور کنی اگ حفظیاتت خوب باشه طوری نیس..کتاباش یکم سنگینه. میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔. صلوات بفرستین؟..😔😔😔. ممنونم🙏🙏❤