2777
2789
عنوان

ویار شدید

182 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من هفته ۱۴ هستم دارم از شدت ویار میمیرم ۷ کیلو کم کردم نوبت برای فوق تخصص گوارش قراره بگیرم برای معدم آزمایش نوشته دکتر باید نشون دکتر گوارش بدم اون ببینه اجازه اندوسکوپی دارم الان یا نه. حالم داغونه یه دوره ۲۸ روزه پنتو پرازول خوردم حالم باز دوروز بدتر شده یه ریز بالا میارم گلوم خیلی خرابه زخم شده درد میکنه نمتونم حتی اب فرو بدم دارم دق میکنم همش خونه مامانمم اخه بچه کوچیکم دارم دوماهه خونه مامانمم از زندگی اینجوری خسته شدم شوهرمو هفته ای یه بار یا دوبار میبینم خیلی اذیتم وضعیت روحی که نگم دیگه  

اینو از اینجا اسکرین گرفتم خیلی تعریفشو میکردن

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هفته ۷ یا ۸ شروع شد تا  ماه ۴ بعد دیگ خوب شدم خداروشکر ویا  بدی ب موی سر داشتم  وای همین حالام یادم میفته میخام بالا بیارم😭😭😭😭😭😭

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...

عزیزم من از خیلیا شنیدم میگن یه جایی سیرابی بپزن بعد اینکه پخت ببرن برا زن ویار داره بخوره خوب میشه منظورم این که موقع پختش زن ویار دار اونجا نباشه اصلا حتما امتحان کن ایشلا به حق علی هر چه زودتر خوب شی

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘