2777
2789
سلام این تاپیک خیلی خوبیه کاش بیشتر اینجا صحبت کنید دوستان. مخصوصا اونای که الان کانادا هستین. لطفا هر کس اینجا با خانم سلیقه قرارداد داشته و به کمک ایشون رفته کانادا بگه. من چنتا سوال دارم. خیلی لطف میکنید اگه ج بدبد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اینجا یه زمانی کلییی شلوغ بود.امیدوارم حال بچه های قدیم و جدید خوب باشه و خوشحال...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سما گلم خوبی خانم؟آقا مصطفی خوبند؟؟چه میکنی دختر؟هنوز برنگشتید کانادا؟ما احتمالا اگر خدا بخواد اواخر تابستان سال آینده برمیگردیم.از الهه جون خبر نداری؟؟دلم یهو بد جور واسه همتون تنگ شد😔😔چه تب و تابی بود اون قدیما تو این صفحه...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلامم می بینم تایم زیادی هست که کسی اینجا نیومدهههه اما به شدت امیدوارم یکی سر بزنه و من و کمک کنه حالممم خیلی بدههه من زایمانم تو کاناداست شهر تورنتو البته امکان رفتن به مونترالم دارمم تو رو خدا یک راهی جلو پام بزارید که بتونممم اونجا سزارین بکنمممم من واقعا از زایمان طبیعی می ترسمم حالم خیلی بدهه کمکککککککک
سلامم می بینم تایم زیادی هست که کسی اینجا نیومدهههه اما به شدت امیدوارم یکی سر بزنه و من و کمک کنه حالممم خیلی بدههه من زایمانم تو کاناداست شهر تورنتو البته امکان رفتن به مونترالم دارمم تو رو خدا یک راهی جلو پام بزارید که بتونممم اونجا سزارین بکنمممم من واقعا از زایمان طبیعی می ترسمم حالم خیلی بدهه کمکککککککک

سلام

زایمان کرده ای یا هنوز منتظری؟؟؟

اگر تورنتو هستی به این گروه میتونی ملحق بشی/

https://t.me/jo in chat/AAAAAD8c24J740CCToHihA

تورنتو نباشی ، حذفت میکنند

بچه ها من همسرم جلوبندی سازه و دیپلمه خودمم لیسانس زمین شناسی دارم کارمندم ما می تونیم به کانادا مهاجرت کنیم چقدر باید سرمایه داشته باشیم 

لطفا بزرگواری کنید جواب بدید

یا امام رضا