سلام این تاپیک خیلی خوبیه کاش بیشتر اینجا صحبت کنید دوستان. مخصوصا اونای که الان کانادا هستین. لطفا هر کس اینجا با خانم سلیقه قرارداد داشته و به کمک ایشون رفته کانادا بگه. من چنتا سوال دارم. خیلی لطف میکنید اگه ج بدبد.
سلام ما داریم کارای مهاجرت کانادا رو انجام میدیم خیلی خوشحال می شم باهاتون آشنا شم و شما خانم هایی که ساکن کانادا هستین یا در حال اقدام با هم تبادل نظر داشته باشم
سما گلم خوبی خانم؟آقا مصطفی خوبند؟؟چه میکنی دختر؟هنوز برنگشتید کانادا؟ما احتمالا اگر خدا بخواد اواخر تابستان سال آینده برمیگردیم.از الهه جون خبر نداری؟؟دلم یهو بد جور واسه همتون تنگ شد😔😔چه تب و تابی بود اون قدیما تو این صفحه...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلامم می بینم تایم زیادی هست که کسی اینجا نیومدهههه اما به شدت امیدوارم یکی سر بزنه و من و کمک کنه حالممم خیلی بدههه من زایمانم تو کاناداست شهر تورنتو البته امکان رفتن به مونترالم دارمم تو رو خدا یک راهی جلو پام بزارید که بتونممم اونجا سزارین بکنمممم من واقعا از زایمان طبیعی می ترسمم حالم خیلی بدهه کمکککککککک
سلامم می بینم تایم زیادی هست که کسی اینجا نیومدهههه اما به شدت امیدوارم یکی سر بزنه و من و کمک کنه حالممم خیلی بدههه من زایمانم تو کاناداست شهر تورنتو البته امکان رفتن به مونترالم دارمم تو رو خدا یک راهی جلو پام بزارید که بتونممم اونجا سزارین بکنمممم من واقعا از زایمان طبیعی می ترسمم حالم خیلی بدهه کمکککککککک