2777
2789
مصی جونم ممنونم عزیزم. من تاپیک زدم ولی هیچ کسی به دادم نرسید. ممنون که هستی و ممنون که راهنماییم می کنی عزیزم. بهتون پیام خصوصی زدم هر وقت وقت داشتین اگر جوابم رو بدین خیلی خیلی لطف بزرگی کردین .
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان. برای کسانی که قرار هست تورنتو و اونتاریو بیان یا اینکه در حال حاضر کانادا ساکن هستند، به نظر من بهترین و قابل اعتمادترین سازمانی که میتونین بهش مراجعه کنین، welcome centre هست. یک سازمان کاملا دولتی و مربوط به اداره مهاجرت کانادا هست و تمام خدماتی که ارایه میده، رایگان هست و مخصوص مهاجرین و یا تازه واردین هست. تمام خدمات و اطلاعات مورد نیازتون رو میتونین از اونها بگیرین، از پروسه های قانونی و پر کردن فرم های مختلف مثل کارت درمان و SIN و PR و سیتیزنی و TAX گرفته تا مشاوره های تحصیلی و استخدام و شغل یابی و کلاس زبان و خلاصه هر خدماتی که فکرش رو بکنین.. مشاور های فارسی زبان هم دارن، مترجم هم همیشه اماده هست براتون و تمام خدمات و کلاسها هم رایگان هست... میتونین تماس بگیرین یا به وب سایتشون سر بزنین.. حتی خط مستقیم فارسی هم دارند: 1-866-852-8042 WWW.WELCOMECENTRE.CA وب سایت بخش فارسی هم داره.. میتونین روش کلیک کنین تا فارسی بشه. راستش من زیاد اهل اینجور کارهای خیر نیستم، نی نی سایت هم زیاد وقت نمیکنم بیام. اگر فکر میکنین مفیده توی وایبر هم خبررسانی کنین.. هم به درد دوستانی که کانادا هستن میخوره و هم برای اونهایی که قرار هست بعدا مهاجرت کنن مفید هست که هم از استرسشون کم کنه و هم راه و چاه اینجا رو کاملا یادشون بده.
سارا بانو جون انشاالله سفر بی خطر، چقدر خوبه شما که میری ارتباطتت رو با ما قطع نکنی و هر از گاهی ما رو هم در جریان اونجا بزاری که از تجربه هات استفاده کنیم ، امیدوارم راهت هموار باشه. ////////////////////////// مصی جون همیشه خوش باشی دوستم، راستی چرا گروههای وایبرت رو سایلنت نمیکنی که اذیت نشی. ////////// این نونوش جون هم معلوم نیست چرا نمیاد ما همینطور منتظرش نشستیم :)
سلام دوستای خوبم میبخشید راستش من ازتون سوال داشتم در مورد مهاجرت
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...