2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. من دو هفته دیگه برای زایمان حتما باید به کلگری بیام که ویزام باطل نشه و .. به دلیل کلی مشکل باید اونجا تنها باشم و همسرم فقط یک هفته می تونه بمونه. خلاصه خیلی استرس دارم. کسی از دوستان هست که بتونم روی کمکش حساب کنم؟ خیلی مستاصل هستم خواهش می کنم منو به عنوان دوست بپذیرید.
تیفانی جون بستگی به هواپیمایی داره نه سایت مثلا ترکیش دو تا باره بریتیش یک بار البته مثال زدم دقیق نمی دونم. اما می دونم این چیزا ربطی به سایت نداره باید اطلاعات اون شرکت هواپیمایی رو بخونی و همینطور مقصد رو
[خدایا شکر همه نعمتات]
سلام دوستان یه سوال داشتم از دوستانی که توی مونترال زندگی می کنن و اون اینکه: خدا رو شکر ویزای من و همسرم اومد و ما برای تعطیلات نوروز بلیط داریم مستقیم به مونترال حالا چیزی که واقعا دغدغه ما شده پیدا کردن یه جای تمیز و مناسبه توی سایت تریپ ادویزر سرچ کردیم ولی مطمئن نیستیم چون حدود 18 روز اونجاییم و بعد بر میگردیم تهران تا کارهامون رو سر و سامان بدیم الان یه توصیه بهم بکنین چطور میتونیم یه جای تمیزززز توی مرکز شهر یا نزدیک مترو پیدا منیم؟
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
بچه ها ما هنوز نتونستیم یه جای مناسب پیدا کنیم تمیزی و نور برام خیلیییی مهمه
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
سلام بچه ها یه اطلاعات کوچولو بهم میدید از دو سه تا منطقه خوب توی ونکوور برا خرید خونه یا اپارتمان من بقیه اطلاعات لازمم رو توی نت پیدا کردم ولی با مناطق اشنا نیستم نمیخوایم تو منطقه خیلی تجاری و شلوغ باشه و خیلی هم بیرون شهر نباشه ممنون میشم بهم راهنمایی بدید