2777
2789

سلام به همگی سوال منم میشه جواب بدین من رشتم مدیریت بازرگانی هستش لیسانس دارم یه دختر ۹ ساله هم دارم و برای مدرک زبانم تازه از مهر می خوام شروع کنم 

اقامت ار طریق تحصیل فرزندم یا خودم اگه چیزی می دونین ممنون میشم راهنماییم کنید❤❤

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدگل جان شما وکیلتون کی بودن؟  هم شما هم همسرتون مدرک ایلتس داشتین؟

ما با شرکت ادیسه کار کردیم و خانم فرزانه ابروانی منظورم اینکه با شرکت ادیسه مشاوره زیادی گرفتیم ولی در نهاین با خانم فرزانه ابروانی قرار داد بستیم ولی اشتباه کردیم و از کارشون اصلا راضی نبودیم اصلا پیگیر نبودند

ما با شرکت ادیسه کار کردیم و خانم فرزانه ابروانی منظورم اینکه با شرکت ادیسه مشاوره زیادی گرفتیم ولی ...

صد گل جان میشه بگید چرا نیوفنلاند و البرتا خوب نیست به نظرتون ؟ ما احتمالا بتونیم پذیرش دانشگاه بگیریم از اینجاها . واقعا بده ؟ 

سلام بچه ها.ازطریق مدرک آرایشگری هم میشه رفت؟یانه؟من 31سالمه.اگه نمیشه بشینم 4سال درس بخونم

یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆

سلام ببخشید شوهرم ویزای مولتی گرفته و قصد داره بعد از امدن به انجا دائمی کنه از طریق سرمایه گذاری و بعد که کارش قطعی شد من و دخترم ببره به نظر شما میشه دائمی کنه 

چون میگذرد غمی نیست تا بگذرد درد کمی نیست 
محبوب جان من هم الان ونکوورم و یه پسر پنج ماهه دارم که البته تو تورنتو زایمان کردم اگه کاری از دستم ...

سلام مامان ارشان جون 

من 6 هفته باردارم ويزاي مولتي داريم ميخوايم براي اولين بار بيايم كانادا و بچه اونجا به دنيا بياد ميشه راجب كارايي كه بايد انجام بدم راهنماييم كنيد چون تو تورنتو كسي رو ندارم ❤️

اگر در فکر اومدن هستی هر چی میتوانید هزینه کنید و وقت بزارید و زبان انگلیسیتون رو قوی کنید و م ...

سلام ببخشید بعد ویزای مولتی میشه دائمی کرد من و‌شوهرم بعد عید میریم ولی میترسم نشه دائمی کرد

چون میگذرد غمی نیست تا بگذرد درد کمی نیست