2777
2789

من برای اقامت کانادا اقدام کردم. فقط برای کارای خرید خونه، با وکیلم هماهنگ نکردم. با یه مشاور که ایرانیه و اونجا مشاور املاکه صحبت کردم. اسمش سما شیرازی هستش . شمارش سخته ادرس سایتشو می زارم بردارید. http://samashirazi.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام این تاپیک خیلی خوبیه کاش بیشتر اینجا صحبت کنید دوستان. مخصوصا اونای که الان کانادا هستین. لطفا ...

سلام خانمی، شما با خانم سلیقه موفق شدید ویزا بگیرید؟ما تازه میخوایم برای مهاجرت اقدام کنیم پست هارو که میخوندم متوجه شدم شما با ایشون پروندتونو پیش میبردید میخواستم دربارشون بیشتر بدونم. دوستان اگه وکیلی میشناسند که کارش خوبه برای ویزای  اسکیل ممنون میشم معرفی کنید

سلام ما داریم کارای مهاجرت کانادا رو انجام میدیم خیلی خوشحال می شم باهاتون آشنا شم و شما خانم هایی ک ...

سلام خوشحال میشم از تجربیات هم استفاده کنیم ما هم در تلاشیم برای مهاجرت

سلام من میخوام از ایران مهاجرت کنم به کانادا ... ولی وکیلی ک صحبت کردم میگه مستقیم ممکن نیست و باید دوسال ترکیه زندگی کنم و اقدام کنم خواستم بدونم ارزش داره  ک کل زندگیت رو بفروشی و این همه دوری رو تحمل کنی و بری از ایران ؟ امنیت داره اگه ممکنه یکم کمک کنید و توضیح بدید

عزیزم ما 4 سال پیش سسکتون بودیم و الان 3 سال ونکور هستیم -دلیل انتخابتون برای سسکتون چی هست؟اگر فامی ...

سلام دوست عزیز میشه خواهش کنم جواب منو بدید . زیاد وقتتونو نمیگیرم فقط چند تا سوال در مورد کانادا دارم

سلام دوستان کسی اینجا میتونه منو در مورد مهاجرت به کانادا راهنمایی کنه؟ واقعا به کسی که راهنماییم کن ...

از چه طریقی دوست دارید برید؟

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من

برای اومدن به کانادا با چند وکیل مشاوره کنید  تنها کسی که میتوانه کمکتون کنه وکیل هست بعدازاون انگیزتون وزبانتون-مدرک تحصیلیتون و سنتون وپولتون هست که شما راواجد شرایط میکنه و بدونید که همیشه شرایط ماندگار نیست مثلا اگر امروز راهی برای امدن هست به این معنی نیست که حتی 3ماه دیگه هم همین راه باشه

7 سال پیش که مااقدام کردیم من به جوانهاودوستهای فامیل خیلی گفتم یکی گفت  پرژه شوهرش داره باید اول اون تموم بشه یکی گفت خانومش داره فوق میخوانه فقط یکسالش مونده یکی گفت  پولشون رو برای پیش خرید یک اپارتمان دادن اول خونه بگیرن بعد اقدام کنند واون یکی گفت من شغل دولتی دارم(همسرم من هم کارمند دولت بود)اون یکی گفت کانادا دوره من دلم اروپا میخواهد .... همه زمان از دست دادن الان همشون پشیمون هستند ولی دیگه راهی نیست که بیان

منظورم اینکه اومدن هر روز مشکل تر میشه اگر راهی برای مهاجرت به کانادا-استرالیا یا هر کشور پیشرفته هست امروز رو به فردا نگذارید-واقعا زمان طلاست اگر تصمیمتون رو گرفتید

نی نی سایت هم منبع معتبری نیست برای تصمیم گیری حتما به مشاوره چند وکیل برین بعد با بهترینوشن قرار داد ببندید 

اگر در فکر اومدن هستی هر چی میتوانید هزینه کنید و وقت بزارید و زبان انگلیسیتون رو قوی کنید و معلم خصوصوی بگیرید

اگر دو دل هستید اگر این دو دلی تون به علت وابستگی شدید خانوادگی نیست منظورم اینکه به مشکل روحی برنمیخورید بدونید کانادا کشور مهاجر پذیری هست و کشوری که اگر تلاش کنید و درس بخوایند حتی یک دوره یکساله در کالج خیلی پیشرفت میکنید و رو به جلو میرید و بعد 3-5 سال همیشه با خودتون میگید کاش زودتر میامدیدولی خودتون رو با کار فروشگاها سرگرم نکنید که دیگه رهایی از اون براتون مشکل میشه 

خلاصه دراینکه کانادا کشور خوبی هست شک نکنیدمردم شاد و مهربونی داره و دولتش برای مردم کار میکنه

برای شروع هم همش به ترونتو وونکور فکر نکنید به نظر من استان منیتوبا و هم که مرکز استانش وینی پگ هست میتوانه شروع خوبی باشه چون دولت این استان خیلی به مهاجرها کمک میکنه درمورد 3استان سسکچوان-البرتا-نیوفنلاند به نظر من نرید بهتره ولی اگر تنها راهی هست که میتوانید وارد کانادا بشید یعنی گزینه مهاجرت استانی هست حتما بیاید بعد 2-3 سال جابجا میشید

دیگه اینکه ثابت قدم باشید کار امروز رو به فردا نگذارید گه هر روز پروسه مهاجرت سخت تر میشه

اگر در فکر اومدن هستی هر چی میتوانید هزینه کنید و وقت بزارید و زبان انگلیسیتون رو قوی کنید و م ...

صد گل جان انقدر شرایط اومدن سخت شده

ما اللن چند ماهه درگیر ایلتسمون هستیم و قرار بود این پاییز برای سسکچوان اقدام کنیم تا کارا درست شه همسرم ایلتسشو امتحان بده و با یک اورال ۶میتونستیم بیایم

متاسفانه چچند روز پیش با خبر شدیم که فعلا رشته همسرم پذیرش نداره دیگه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تمام نقشه هامون بر اب شدن

الان بشدت درگیر اینه که بتونه به سی ال بی ۹ برسه تا اکسپرس اینتری بتونیم بیایم اما فکر نکنم به این زودیا به این حد برسه

خیلی بد شده شرایط

😞😞😞