2789
سلام . دوستان خوبم .امیدوارم همگی‌ خوب و خوش باشین . من یه سوال داشتم . ما ۲ ماه که اومدیم مونترال . ، می‌خواستم بدونم برای مربی‌‌های مهد پسرم آیا باید کادو یا گیفت به مناسبت کریسمس میدادم . امروز آخرین روز مهد . می‌خوام بدونم بهترین و مناسب‌ترین گیفت برای کریسمس چی‌ پیشنهاد می‌کنید. همچنین برای همسایه روبرومون . و مدیر آپرتمانمون . نمیدونم یه کارت تبریک با چند تا شیرینی‌ یا آجیل تو یه ظرف اوکی هست . ممنون ازتون . منتظر ایده هاتونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامی جان واسه مربی مهد خوبه یه هدیه کوچیک مثل کارت تبریک کریسمس، شکلات کوچیک و یا شمع. به نظرم واسه مدیر ساختمون لازم نیست و همسابتون هم اگه خیلی نزدیک نیستید لازم نیست ولی اگه خواستی بدی کارت خوبه
سلام به همگی. ممنون از همه کسانی که توی این تاپیک فعال هستن و کامل و دلسوزانه جواب سوالات رو میدن.💕 با اجازتون یه سوال داشتم من یکی از شهرهای نزدیک تورنتو هستم.همسرم دانشجو هست. ما تاحالا فامیلی دکتر نداشتیم و هر وقت مشکلی بود میرفتیم دانشگاه.من از طریق دانشجو بودن همسرم بیمه هستم. من جدیدا باردار شدم، میخواستم ببینم باید حتما حالا دنبال فامیلی داکتر باشم یا همون دانشگاه برم کافیه؟ اصلا فرقی داره؟ چه کاری بهتره؟ چون میخوام بعد زایمانم هم کسی باشه که راهنماییم کنه و کمکم کنه.چون اونوقت تنهام و کسی نمیتونه بیاد پیشم. اصلا اینجا چطوری میشه یه دکتر خوب برای زایمان انتخاب کرد؟ کلا برا بارداری و زایمان، ممنون میشم اگر مطلبی میدونید بهم بگید.من اصلا کسی رو زیاد نمیشناسم که بتونم از شرایط اینجا ازش اطلاعات بگیرم. ممنون از وقتی که میذارید.
لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم
سلام مون عزیز. حاملگیت مبارک. نمی خواد حتما فمیلی دکتر داشته باشی. خود دکتر دانشگاه بعد از چند ماه میفرستت پیش متخصص . از اول نمی فرستن خودش بهت قرص پرینیتال میده و چکت می کنه. ازش بخواه دکترای خوب رو بهت معرفی کنه بعدش اسمشون رو توی گوگل سرچ کن ریویوهاشون رو بخون . تصمیم بگیر کی باشه دکترت. بیشتر بیمارستان برات مهم باشه چون هیج تضمینی وجود نداره خود دکترت دلیوری رو انجام بده معمولا هر دکتری انکال بود این کارو می کنه. خیلی حساسیت روی این قضیه نداشته باش اینا کارشون رو به بهترین شکل انجام میدن مخصوصا در مورد راهنمایی و کمک های بعدش. از الان برای کلاسهای بارداری هم ثبت نام کن که اموزش هاشون از صدتا قوم و خویش دورت باشه بهتره. من زایمان طبیعی فوق العاده راحتی داشتم همه رو هم مدیون این کلاسها و ورزش ها و راهنماییهاشون موقع شروع درد میدونم.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
راحله جان می می درست میگن. اینجا تاکید زیادی هست که بچه حتما 6 ماه اول زندگیش شیر مادر بخوره. از 4 ماهگی تا یکسالگی بچه ها به 11 میلی گرم اهن نیاز دارن که بعدش میشه 7 میلی گرم. برای همین سرلاک ها غنی شده از اهن هست که بهش رایس سریل میگن از 4 ماهگی تا 6 ماهگی فقط همین رو با شیر مادر قاطی می کنن و میدن از 6 ماه به بعدم غذا شروع میشه که اولویت با غذای اهن دار هست. دیگه قطره اهن و مولتی ویتامین نمی دن.
ممنون می می عزیز💋 و مسافر جان مهربون💋 خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. مسافر عزیز خدا روشکر که زایمان راحتی داشتی، کلاسهای بارداری رو چطوری ثبت نام کنم.سایت خاصی داره؟
لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم
دوستان به راهنماییتون نیاز دارم ... من و همسرم در یک اداره دولتی مشغولیم یعنی استخدام رسمی هستیم حقوق بخور نمیری می گیریم که میتونیم یک زندگی معمولی رو داشته باشیم و با کمی صرفه جویی حتی سفرهای خارجی محدودی داشته باشیم هردو مدرک ارشد از داشنشگاه های دولتی تراز اول کشور رو در رشته های مهندسی داریم جایگاه و موقعیت اجتماعی مون الان بد نیست ولی اعصاب اداره باند و باندبازی بی عدالتی و تضییع شدن مدام حقمون رو نداریم استرس کاری مون خیلی زیاده کارمون زیاد نیست استرس واعصاب خوردیش زیاده توهینی که به شعورمون میشه و چون حامی نداریم خیلی راحت حقمون توی این سیستم خورده میشه من خیلی به مهاجرت فکر می کنم چند سال پیش شرایطمون برای مهاجرت ایده آل بود و خیلی عالی ولی همسر پا پس کشید الان با یه بچه دو ساله نمی دونم چی میشه شما فکر می کنید اگه کسی با شرایط ما برای مهاجرت اقدام کنه می تونه موفق بشه یبا اونجا میتونه موقعیت خوبی به دست بیاره که بعدها غصه شو نخوره آخه اگه قرار باشه ما بیام دیگه از کارمون انصراف می دیدم و دیگه فرصت نخاهیم داشت تا اون رو جبران کنیم چون الان حداقل یه حقوق بخور و نمیر داریم تو رو خدا شما که اونجا زندگی کردید راهنماییم کنید واقعا انتخاب سختیه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
لیزا جان مهاجرت برای خیلی ها پل موفقیت هست و برای خیلی هام حسرت و گفتن کاش هرگز نمی یومدم. در نهایت هر کسی تمام جوانب رو میسنجه و تصمیم میگیره. من از تمام جزییات زندگی شما اطلعی ندارم که راهنمییم دقیق باشه ولی تجربه ی خودم رو بهت میگم اینکه اگر اومدی فقط و فقط اولویتت گرفتن یه مدرک تحصیلی از اینجا باشه اول نه پیدا کردن کار. با مدرک ایران اینجا فقط کارای لو لول میتونی انجام بدی حتی با حقوق بیشتری نسبت به ایران ولی در نهایت از مهاجرت همیشه پشیمونی. مدرک تافل رو بگیری اینجا میتونید دکترا بخونید با فاند که به نظر من برای شروع دوتا فاند دکترا عالیه. اینجا تهسیلات خیلی زیاده من و شوهرم توی دانشجویی 8تا کشور رو گشتیم خونه و ماشینم خریدیم البته همه با وام های طولانی مدت و سود خیلی کم نسبت به ایران. برای پیشرفت اتخاب خوبیه مخصوصا که بچه هم دارید.