2789
ممنون مسافر جان ولی لعنت به همین آب باریکه کارمندی که بدجور باعث پاگیرشدن همسرم شده گاها شرایط اونقدر به من سخت می گیره من حتی به طلاق فکر می کنم ولی همیشه یک ترس ته وجودم هست ولی صحبتهای شما باعث میشه به تصمیم برای اومدن اطمینان بیشتری پیدا کینم .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
ممنون میشم اگه دوستان دیگری هم تجربه دارند من رو راهنمایی کنند و یا رضایت خودشون رو قبل و بعد از مهاجرت از شرایط بگن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لیزا جون اگه خواستید اقدام کنید میتونید از مرخصی بدون حقوق استفاده کنید و حتی بیمه بیکاری بگیرید و برید کانادا اگه نتونستید دوام بیارید و کار براتون جور نشد حداقل کار ایران رو از دست ندادید و میتونید برگردید
سلام، نمیشه از بیمه بیکاری استفاده گنن، وقتی بیمه بیکاری میگیرین باید در ماه یکبار بری امضا بزنی تا حقوقت رو بدن!!! هر ماه پول بیمه بیکاری مبدیم، اونوفت پول خودمون رو با بدبختی بهمون میدن
سلاااااااااام. بلاخره ما هم داریم میایم کانادا..بعد چهار سال ونیم انتظار....شنبه پاسپورت ها رومیفرستیم برای دریافت ویزا......انشالا تصمیم داریم ماه آپریل لندیگ داشته باشیم تورنتو...دوستانی که تورنتو هستند میشه برای اجاره منزل کمک کنند..پیشنهادتون چیه واینکه چطوری قبل اومدن جایی روبگیریم؟؟....اصلا میشه ؟؟؟ واینکه چه محله هایی روپیشنهاد میدید... میشه قیمت بدید؟؟ من خودم دوست دارم کاندو باشه حتی بچلر و بدون خواب..برای ماههای اول که از جیب میخوریم کرایه ها خیلی بالا هستند.
سلام دوستان .بالاخره ما هم بعد از 5 سال انتظار ویزاها رو گرفتیم.ولی چه فایده اونقدر دیر شده که همسرم بیخیاله رفتن شده.لعنت بر کارمندی که دلشو به اون خوش کرده خودم هم کارمندم ولی بیخیالم میرم و کار پیدا میکنم.دوستان من فقط 2 ماه وقت دارم ولی اصلا راضی نمیشه .خیلی تلاش کردم نشد .بیشتر به خاطر دختره 5 سالم علاقه به رقتن دارم.بره و مدرسه رو اونجا شروع کنه.شما راهنمایی کنین.
سلام دوستان گلم من هم به جمعتون اضافه کنید. البته ما هنوز اول راه هستیم. تقریبا سه هفته هست که مدارکمو برای برنامه اسکیل فرستادم کانادا. توی دو ماه آیلس گرفتم و همه کارامو کردم. وکیلم ندارم. این روزا انتظار برام خیلی سخته. کاش زودتر تکلیفمون رو معلوم کنن. امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن. خوشحال می شم با دوستان خوبم بیشتر آشنا شم. اونایی که مثل من منتظرن یا حتی اونایی که رفتن. بوس برای همههههههه
سلام به همه شما دوستان عزیز...من خیلی به مهاجرت به کانادا فکر می کنم شوهرم رشته اش حقوق هست ودرهمین زمینه تو ایران کار می کنه خودمم مدیریت خوندم وکارمندم...شوهرم سیتی زن امریکا است ولی می گه کانادا بهتره برای زندگی .....اینجا تو ایران یک زندگی متوسط رو به بالا داریم وشوهرم میترسه بیاییم اونجا کارمناسب پیدانکنه به خصوص با زشته های علوم انسانی کار سختتره به نظزش...وزندگی مون بدتر از ایران شه نظرشما چیه؟؟؟خواهش می کنم راهنمایی کنید ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من خیلی ناراحتم که شوهرم سیتی زنه امریکاست وما تو ایران با بچه کوچیکمون داریم می پوسیم همه میگن چرا نمی رید خارج حیفه ..نظرشما چیه نیلو جان
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
مامان سودا جان به نظرم یه یه ماهه بیاین و پی ارتون رو بگیرین و برگردین و اونوقت مدت زیادی وقت دارین که برنامه ریزی کنین هم اینکه اینجا رو از نزدیک میبینین
[خدایا شکر همه نعمتات]